CUNAMI U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša napušta žiri, menja je Ceca?!

Kad je objavljeno da se popularna emisija vraća na TV Pink, krenula je lavina!

Pošto je procurila informacija da se Zvezde Granda, navodno, vraćaju od narednog vikenda na TV Pink i da će nova sezona biti emitovana na „ružičastoj televiziji“, a ne na Prvoj, usledila je lavina reakcija i najava novih „bombi“.

Loading...

Kako piše Informer, Ceca Ražnatović bi lako mogla da zameni Jelenu Karleušu u žiriju, ukoliko JK odbije da učestvuje u novoj sezoni!

Karleuša je, prema pisanju, besna zbog povratka emisije na PInk, s kojim godinama ne sarađuje, pa je, navodno, poručila da neće da učestvuje u novoj sezoni.

– Kada bi se desila takva budalaština, morali bi da traže nekog drugog člana žirija, ili bi moje učešće mnogo koštalo – izjavila je nedavno Jelena.

Čelni ljudi Pinka, međutim, kako se navodi, i za taj problem imaju rešenje – da Karleušu zamene Cecom!

– Željko Mitrović nema ništa protiv da u „Zvezdama Granda“ sedi i Karleuša, iako godinama nije sa njom u dobrim odnosima. On je, pre svega, veliki profesionalac. Ako Jelena, međutim, ostvari svoje pretnje i napusti šou, on ima rešenje. Željko ne želi da se meša „Grandu“ u koncept emisije, ali će im predložiti da Jelenu zameni Ceca ukoliko Karleuša bude tvrdoglava i odbije saradnju sa Pinkom – kaže izvor koji je, kako se navodi, dobro upućen u celu situaciju.

Karleuša nije želela da daje nikakve komentare kada je najavljeni povratak „Granda“ na Pink u pitanju.

– Ništa još nije sigurno. Ja sam malo bolje upućena od vas – poručila je ona novinarima Informera.

 

Izvor: Informer / srbijadanas.com

Loading...