ZOKA PRIZNALA DA IMA SINA SA ZORANOM: Otkriven mogući motiv ubistva Jelene Marjanović

Zorica Zoka Mitrović, devojka uhapšenog Marjanovića, u prepisci na Fejsbuku priznala da sa njim ima vanbračnog sina rođenog tri i po godine pre Jeleninog ubistva!

Zorica Zoka Mitrović, devojka i višegodišnja ljubavnica uhapšenog Zorana Marjanovića, priznala je na Fejsbuku da sa njim ima petogodišnjeg vanbračnog sina!

Foto: Jutjub
Loading...

Svađa, pretnje razvodom i zločin?!

Ostaje ključno pitanje da li je Jelena prošle godine saznala da njen muž ima dete sa drugom ženom, što je moglo dovesti do žučne svađe, pa čak i ubistva

Ako Zorica govori istinu, onda se njen sin Zdravko rodio tri i po godine pre ubistva Jelene Marjanović, za koje je osumnjičen i uhapšen Zoran Marjanović. Tajna ljubavna veza i vanbračno dete mogli bi lako da budu i neposredni motiv za zločin koji punih 18 meseci ne da mira celoj Srbiji.

Odmah se preselila

Ključno je pitanje, dakle, da li je Jelena prošle godine u nekom trenutku saznala da njen muž vodi dvostruki život i da ima dete sa drugom ženom. To saznanje je svakako moglo dovesti do žučne svađe, pretnje razvodom, tuče, pa čak i do brutalnog ubistva! Sve je još intrigantnije kad se uzme u obzir i činjenica da se ljubavnica Zorica Mitrović kod Zorana preselila praktično odmah posle zločina!

Kako god bilo, tek Zorica je šokantno priznanje o vanbračnom sinu sa Zoranom nedavno iznela svom sagovorniku na Fejsbuku na kome već mesecima piše pod lažnim imenom „Sanja Jurić“.

Kada je Zoricu sagovornik upitao da li je tačno da ima dete sa Zoranom, ona mu je odgovorila:
– Da!

– Znači, bila si u vezi sa Zoranom dok je Jelena bila živa – upitao ju je sagovornik, a Zoka je uzvratila:

– Da. Je l’ drugi ljudi ne varaju?

Zorica mu je potom priznala da kontroliše brojne grupe na Fejsbuku koje podržavaju Zorana, kao i da ima brojne prijatelje koji upravljaju nalozima na društvenim mrežama, a na kojima se piše o ubistvu Jelene Marjanović.

Zoka je zatim sagovorniku rekla da zna mnogo o Jeleninom ubistvu, pa se čak pohvalila i da ima direktne veze sa policijom!?!

– Šta misliš, zašto nisam uhapšena kad sam kolima krenula na policiju? – upitala je sagovornika, aludirajući na veče 15. septembra, kad su inspektori uhapsili Marjanovića u kući u Borči. Zorica je tada bila sa Zoranom i u naletu besa autom pokušala da pregazi policajce. Oni su je tada obuzdali, a iz MUP nisu saopštili da li su joj pisali prijavu za napad na službeno lice.

Mitrovićeva je, inače, u jednom svom postu nedavno priznala da se iza imena Sanja Jurić zapravo krije ona (pogledajte sliku). U toj poruci, koju je objavila „Sanja Jurić“, Zoka se pohvalila kako vešto manipuliše članovima grupa za podršku Zoranu Marjanoviću i ubijenoj Jeleni i da ima više lažnih naloga preko kojih kontroliše rasprave.

Dotična „Sanja Jurić“ svoju poruku završava rečima: „… postojim ja, Zorica, i moja divna prijateljica koja priča više jezika. Pravda i za Jelenu i za Zorana. Zorica Zoka Mitrović“.

Da je Zoran varao suprugu u svakoj prilici pokazuje i slučaj Rade Matić iz Beča. Informer je, podsetimo, samo mesec dana nakon Jeleninog ubistva, maja prošle godine, ekskluzivno objavio njihovu ljubavnu prepisku.

I Rada nam je juče potvrdila da je „Sanja Jurić“ samo jedan od stotine lažnih profila koje koristi Zorica Mitrović.

Zorica bez komentara

Zorica Zoka Mitrović nije juče odgovarala na brojne pozive i poruke novinara i urednika Informera. Nju smo juče tražili i na kućnoj adresi Marjanovića u Borči. Komšije kažu da je ona u kući, ali na naše uporne pozive niko se iz kuće nije javljao.
Zoricu je naš fotoreporter nekoliko dana posle hapšenja Zorana slikao na kapiji kuće Marjanovića u trenutku dok je ispraćala prijatelje.

– Ona ima oko sto profila i sa njih vodi grupe Zoranove podrške, prati i špijunira ljude, preti novinarima i svima drugima koji su protiv Marjanovića. Meni je do sada na desetine puta pretila, a kada sam joj blokirala glavni profil, nastavila je da to radi sa lažnih. Tačno je da je njenom sinu otac Zoran Marjanović i da mu je bila švalerka godinama, još dok je on bio sa Jelenom. I ona to ne krije, već se time hvali i ponosi – priča Rada.

Bežaće u Nemačku

Rada Matić tvrdi da se Zoka Mitrović stalno hvali da ona može da radi šta hoće i da niko ne sme da je uhapsi.
– Na sve to, tvrdi da ima u Nemačkoj oca i brata policajca i da planira kod njih da pobegne ako u Srbiji zagusti – navodi Matićeva.

Uprkos izuzetno ozbiljnim pretnjama koje je dobila, Matićeva kaže da se ne plaši Zorice i da želi do kraja da raskrinka Marjanoviće.

– Uzalud je što mi Zorica svakodnevno preti i šalje psovke, pošto se ja ne bojim ni nje ni Marjanovića. Moj jedini cilj je da se sazna istina, a ona može samo da se krije u kući Marjanovića – kazala je Rada.

 

Izvor: Informer.rs

Loading...