BOMBA U „ZADRUZI“: Zoranovoj ljubavnici ponuđen NAJVEĆI HONORAR za ulazak u rijaliti

Havarija tek sledi.

 Navodna ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), Zorica Zoka Mitrović, navodno bi se mogla naći u „Zadruzi“, o čemu sa njom pregovaraju čelnici rijalitija.

Producenti „Zadruge“ su, kako se priča, kontaktirali Zoricu i za učešće u rijalitiju joj navodno ponudili ogromnu sumu novca.

Loading...

– Pregovaramo s njom skoro svakodnevno, negde od 20. septembra. Nudili smo joj prvo 10.000 evra, a ponuda je sada porasla na 30.000 evra. Ona je u jednom trenutku bila pristala, ali se u poslednji čas predomislila. Kaže da bi ušla u „Zadrugu“ jer je ubeđena da bi svojim nastupom u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali s druge strane, Zorica ima veliki strah kako će izgledati pred TV kamerama. Misli da nije fotogenična i da neće izgledati dovoljno lepo – objasnio je upućen izvor.

I njeni prijatelji su potvrdili da se Zorica premišlja oko ulaska u rijaliti, i da je na sve spremna zbog Zorana.

Foto: Fejsbuk

– Zorica je spremna da uradi sve za Zorana, čak i da robija umesto njega. Ona na društvenim mrežama kontroliše veliki broj grupa za podršku Zoranu Marjanoviću, a u rijalitiju bi imala priliku da još jače brani Zorana i priča o njegovoj nevinosti i dobroti. Drugi aspekt je i novčani, jer su producenti spremni da joj ponude dobre pare. Međutim, plaši se javnog nastupa, a i advokati je odgovaraju od javnog eksponiranja – istakli su.

Zoran Marjanović trenutno se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa slučajem ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

 

Izvor: srbijadanas.com / Kurir.rs

Loading...