PODIVLJALI: Učesnik „Zadruge“ uništava sve, produkcija zvala policiju! (VIDEO)

Skandal majstori, poznati učesnici rijalitija dobro znaju da osim ljubavne veze jedino što može da ih održi u centru pažnje je frka, svađa, tuča…

Loading...

Tako već drugi dan traje sukob između Žarka Stojanovića i Saške Karan, koji su se celog dana polivali vodom i svađali.

Rasprava između njih je dostigla vrhunac, kada je Žarko gađao Sašku fekalijama, a zatim prenosio saksije cveća do vrata od kupatila, kako bi je sprečio da izađe.

Nervozni Žarko je pocepao sve papirnate tanjire u kući, kao i fontanu, što je iznerviralo sve zadrugare, koji su nekoliko sekundi pre toga igrali uz muziku koju im je pustio Veliki šef.

– Foliraš se, praviš sebi kadar, ti ne želiš da izađeš! Boli me ku*ac za sve, što si tanjire pocepao, iz čega ću da jedem?! – vikao je Đekson na njega.

Žarko već nekoliko dana ispoljava nasilničko ponašanje, zbog čega je više puta opominjan. Jasno je da je on jedan od vrednih rijaliti igrača, ali ovog puta preterao je svaku meru. Osim što se sukobio sa Saškom, on je uništavao vrednu imovinu na imanju i zato je produkcija morala da reaguje i pozove policiju. Da li će se primiriti i nastaviti svoj život u Zadruzi ili će je zauvek napustiti, videćemo – rekao je izvor iz produkcije.

Izvor: Pink.rs

Loading...