MLADA AL ISKUSNA: Luna Đogani je svojom vezom sa oženjenim pevačem sebi obezbedila finale „Zadruge“? (FOTO)

Ćerka pevačice Anabele Atijas, Luna Đogani, postala je zbog svoje ljubavne veze sa oženjenim pevačem Slobom Radovanovićem, jedna od učesnika rijalitija „Zadruga“ kojoj se predviđa visok plasman.

Loading...

Iako se nije otisnula u estradne vode ko roditelji joj, iza sebe ima uspešnu karijeru kao modna blogerka, a poznata je i u trač rubrikama jer je za svojih 21 godinu iza sebe ostavila par veza sa poznatim manekenima, pevačima, učesnicima drugih rijalitija.

Njena prva „ozbiljna“ veza je bila sa sinom poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, davne 2010. godine. Veljko i Luna su godinama bili prijatelji, što je preraslo u nešto više kada su se „smuvali“ na jednoj žurci. Ipak, njihova ljubavna priča nije potrajala, te su Luna i Veljko ubrzo stavili tačku na svoj odnos.

Nakon toga, sledeća veza u kojoj je Luna bila, jeste sa manekenom i bivšim učesnikom rijaliti „Farma 6“, Radetom Lazićem. Njih dvoje su objavljivali na Instagramu zajedničke video-klipove i fotografije iz Beča, gde Rade živi, a jedno drugom su u komentarima ostavljali srca i poljupce.

Nedavno se spekulisalo o tome da je Luna u vezi Srđanom Sarićem, momkom koji se uspešno bavi modelingom. Srđan je od Lune stariji 8 godina. Njihova romansa je počela u teretani gde su se upoznali.

Zajedno su bili na putovanju u Grčkoj gde su delovali jako zaljubljeno i srećno. Međutim vrlo brzo nakon toga, njihove fotografije sa društvenih mreža su bile obrisane, a šta je razlog njihovog raskida samo su nagađanja.

Govorilo se da je Luna u ljubavnoj vezi sa bivšim učesnikom rijalitija „Parovi“, sada pevačem Nenadom Marinkovićem Gastozom. Oni nisu hteli da ulaze u detalje njihove veze, uz šta su tvrdili da su samo prijatelji. Međutim, kako uvek biva – gde ima dima tu ima i vatre!

Kakav će ishod njene ljubavi sa Slobom Radanovićem, ostaje nam da svi vidimo.

Izvor: Alo

Loading...