J.K. ISPROZIVALA KOLEGINICU: Leone, ta k*čka Severina nije tvoj fazon!

Pevačica savetuje kolegama koji su na početku karijere da ne snimaju duete s Kojićkom

Loading...

Jelena Karleuša ponovo je prozvala Severinu Kojić – pevačica je za koleginicu sada rekla da je kučka!

Rat dve pop zvezde nastavljen je u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, nakon što je Leon, koji inače ima duet sa Seve, završio svoju imitaciju Kendrika Lamara.

„Mala od skandala“ bila je oduševljena i savetovala mu je da nastavi karijeru kao hiphoper, a ne da peva s njenom ljutom protivnicom Severinom.

Loša gluma

– Leone, ovo je tvoj fazon. Ti ovo moraš da guraš i dalje. Ja pratim to što si ti počeo da radiš. That bitch Severina. Man, that‘s not your shit. This is your shit, you have to do it. This is. Hip-hop is your shit, ok? Keep on doing it! (Ta kučka Severina nije tvoj fazon. Ovo je tvoj stil, moraš to da guraš. To je to. Hip-hop je tvoj fazon. Nastavi to da radiš!) – rekla mu je ona, a Leon se nasmejao i kazao da je razume.

Sukob između Seve i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića rekla da nema pojma ko je Jelena i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri s tonskom probom. Karleuša joj je uzvratila u „Zvezdama Granda“.

– Svi smo videli kako Severina glumi – rekla je Karleuša baš dok je Severinin svekar Keba bio tajanstveni član žirija.

Ona je jadnica

Netrpeljivost je kulminirala kad je Karleuša planirala duet sa MC Sajsi, ali ju je Seve pretekla. Jelena je tada javno prozivala koleginicu putem društvenih mreža:

– I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše puši.

Nedavno je „mala od skandala“ ponovo potkačila Seve, kada su u istom gradu imale nastupe.

– Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao da uđe, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mesta – rekla je pevačica.

Javno obećala
SKINUĆU SE SKROZ GOLA!

JK je koleginicu Anu Bekutu posavetovala da bude seksi na svom koncertu i otkrila da će ona, kad bude u njenim godinama, i dalje biti provokativna.

– Rekla sam joj da bude seksi, ali ne u mom stilu, nego elegantno seksi. Mada, ja ću u njenim godinama da se i dalje oblačim ovako. Biću baba u trikou! Volim da budem gola, da se tako oblačim. A jednog dana ću verovatno doći skroz gola, bez ičega na sebi, i bez šminke. Reći ću vam: „Slikajte me i ubijte me!“ – kroz smeh je rekla JK i dodala da bi Viki Miljković najteže palo da je vidi obnaženu:
– Viki ne bi bilo dobro da me vidi takvu. Ja sam jaka riba i ona to zna!

 

Izvor: Kurir / J. Stuparušić

Loading...
loading...