PRE 15 GODINA JE GLUMILA MALU ZONE A SAD JE IZRASLA U EKSTRA RIBETINU: Retko ko zna da je Jana njegova ćerka (FOTO/VIDEO)

Prošlo je 15 godina otkad se domaćoj javnosti predstavila kao mala Zone u prvom delu filma “Zona Zamfirova”. Lepa Jana Milosavljević ponovo je u žiži interesovanja zbog kontroverzne uloge u filmu “Afterparti”, gde glumi garderoberku u klubu, očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Foto: Jutjub
Loading...

Ono što malo ljudi zna o lepoj Jani je da je ona ćerka našeg slavnog muzičara Neše Galije, koja poslednjih 15 godina vredno radi na svojoj glumačkoj karijeri.

Završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu, tokom godina snimila je još nekoliko projekata sa Zdravkom Šotrom, a početkom ove godine ostvarila je svoj veliki san i u saradnji sa rediteljem Filipom Gajićem otvorila malo alternativno pozorište “Kosmodrom”.

Posted by Afterparti on Monday, March 6, 2017

Iako u filmu “Afterparti” učestvuje u jako eksplicitnim i golišavim scenama u kojima ima seks sa devojkom, u intervjuima koje je davala za domaće medije Jana ističe da privatno ne izlazi po klubovima i da joj više prijaju intimna druženja.

 

Kada se spoje lepota i talenat, uspeh ne može da omane, pa smo tako sigurni da Janu u budućnosti očekuje još puno zanimljivih projekata.

 

Izvor: I.K. / Blic.rs

Loading...
loading...