OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Pre nego što je postao voditelj Ivan Ivanović je bio njegov telohranitelj… (FOTO)

Još davno je nastala latinska poslovica „Per aspera ad astra“ (Preko trnja do zvezda prim. prev.). Istim tim putem išli su mnogi kako bi obezbedili sebi mesto pod suncem. I Ivan Ivanović je jedan od njih.

Loading...

Njegov put je i te kako bio čudan. Kao mali je često išao u pozorište i želeo da bude glumac. Položio je prijemnik, ali se tada rodio buntovnik u njemu. Pravila koja su vladala u tom dečijem pozorištu mu se nisu dopala.

Konkurisao je na Fakultet dramskih umetnosti, ali tu nije primljen. Posle toga se odlučio za pravni fakultet. Njega je na kratko zapostavio i počeo da radio kao obezbeđenje.

Foto: Jutjub

U tom poslu je bio 13 godina i imao je veoma malu platu. U početku je sedeo na parkingu i čuvao kamione, a kasnije je postao lični pratilac Vilijema Montgomerija dok je bio ambasador Amerike u Beogradu. Tada je zarađivao 5.000 maraka mesečno.

Međutim, nije samo Ivan prošao kroz težak period u svom životu. I neke druge poznate ličnosti su radile mnoge stvari pre nego što su postali slavni u svojoj profesiji. Čime su se pre uspešnih karijera bavili Dejan Pantelić, Mina Lazarević, Ana Stanić, Andrija Milošević i mnogi drugi, saznajte OVDE.

 

Izvor: Noizz.rs

Loading...