„IMALA SAM MUČNINE I VRTOGLAVICE:“ Vest da je Stanija Dobrojević u drugom stanju je šokirala mnoge, a evo šta starleta kaže o tome

Nakon što je pre nekoliko dana iz jedne američke bolnice objavila fotografiju na kojoj je uz svoj lik stavila i prikaz trudnice, mnogi su se zapitali da li je Stanija Dobrojević u drugom stanju.

Loading...

Ta vest se proširila velikom brzinom, a poznata starleta se do sada nije oglašavala. Ipak je odlučila da ispriča šta se zapravo dogodilo.

-Došla sam u Diznilend u Floridi i imala sam mučnine i vrtoglavice pa su pomislili da je reč o simptomima trudnoće. Otišla sam u bolnicu na pregled i uradila sam test. Pokazao je negativno. Izgleda da sam nešto loše pojela ili je bilo reči o stomačnom virusu. Sada je sve u redu i nisam trudna- izjavila je Stanija

Foto: Jutjub

Već duže vreme Stanija živi u Americi, a svaki njen korak u ovoj „obećanoj zemlji“ prate ljudi preko društvene mreže instagram. Vest o navodnoj trudnoći je mnoge šokirala, a Stanija kaže da joj i prijatelji iz Srbije šalju čestitke iako od priče o trudnoći nema ničeg.

Izvor: blic.rs

Loading...