DARA U CENTRU SKANDALA SA DROGOM: Policija je pretresla do gaća, a ona je govorila kako joj je neko PODMETNUO!

Policija je pretresala sve prisutne, pa i samu Daru, koja je morala da im preda svoju torbicu u kojoj nije nađeno ništa sumnjivo.

Loading...

– Tokom racije nastao je tajac. Dara je odložila mikrofon i stala u red za pretres. Bila je prilično uznemirena, iako je znala da je čista. Bilo joj je neprijatno jer su joj prekinuli nastup. Dala je policajcu svoju torbicu i našalila se s njim, rekavši mu da tu neće ništa naći osim novčanika, parfema i ključeva – priča izvor s lica mesta i dodaje da folkerka nije navikla da joj naoružane snage upadaju na nastup.

– Dara nema iskustvo s tim, u tim situacijama ne zna kako da se ponaša. Nikad nije imala dodir s drogom, ali uvek se plašila da joj neko nešto ne podmetne. Tako je i preksinoć samo ponavljala: „Kakav sam baksuz. Neko će mi nešto uvaliti, izbiće skandal, a ja ni kriva ni dužna.“ Srećom, sve se završilo dobro, Bubamara je nastavila da peva i napravila pravi spektakl na bini.

Pevačica je potvrdila da je policija bila na njenom nastupu i dodala da se pored njih oseća sigurno.

– Drago mi je kad policija dođe na nastup jer sam onda i ja bezbedna. Svašta se dešava po klubovima, a kad uniformisana lica dođu, onda sam mirnija. Možda ljudima nije prijatno kada vide kordon policije ispred kluba, ali ti ljudi rade svoj posao. Na sreću, nikad nisam doživela neprijatnost – rekla je Bubamara za Kurir.

Izvor: Espreso.rs

Loading...