ASPIRIN, PA ONDA… Nećete verovati šta je DARA BUBAMARA rekla o Luni i Slobi! Nije mogla da OĆUTI!

Veza blogerke Lune Đogani i oženjenog pevača Sloba Radanovića koja se rodila u rijalitiju „Zadruga“ privlači najviše pažnje učesnika i gledalaca ovog šou programa, te smo mogli čuti razne reakcije na njihovu ljubav

Loading...

Ređali su se raznoliki komentari, kako učesnika, tako gledalaca i novinara, a u najnovijoj epizodi emisije „Amidži šou“ od komentara nije mogla da se suzdrži ni pevačica Dara Bubamara.

Voditelj Ognjen Amidžić napravio je spot za pesmu „Aspirin“ Seke Aleksić pomoću scena Luninog i Slobinog ljubavisanja u „Zadruzi“, budući da se tekst poprilično slaže sa njihovom situacijom.

„Glavobolja od vina, a nigde aspirina, sinoć bila sam sa tobom pijana! Na podu posteljina, u sobi punoj dima! Slika poznata, to je prevara!“, pevala je Seka, a svi u studiju nasmejali kako su se ovi stihovi uklopili sa prizorima Slobe i Lune.

– Je l’ sada ovo treba da prokomentarišemo – nije mogla da se suzdri Dara Bubamara, kada se spot završio, a Ognjen joj je dao reč.

– Meni su oni mnogo su mi simpatični. Mislim da su se stvarno zaljubili i da će se uzeti kada se rijaliti završi – rekla je Dara, ne skrivajući da joj se Luna i Sloba izuzetno dopadaju.

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...