BIĆE NAJGLEDANIJI NA BALKANU: Ražnatovićeva U popularnom RIJALITIJU! A tek ZA KOJE PARE…

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija dobila je ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju! Privatna produkcija iz Sofije želi da prati svaki korak Cecine naslednice i za to su spremni da debelo da plate, tačnije čak 100.000 evra!

Loading...

– Rijaliti bi bio nalik američkom u kojem učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tasine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi sa drugaricama po klubovima – otkriva izvor za „Kurir Stars“ i dodaje da su Anastasiji ponudili da joj unapred plate honorar:

– Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju fanova na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Ražnatovići dobijaju ponudu da budu deo nekog rijalitija a folk diva je svojevremeno imala čvrst stav o ulasku njene porodice u jedan ovakav program.

– Moj život je već rijaliti! Kardašijani su male bebe, u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostanenaša mala porodična tajna. Ni ja, ni moja deca nismo za to – rekla je tada Ceca.

Da li su promenili mišljenje, i da li ćemo moći da gledamo Anastasiju u ovom rijalitiju, ako ne već u nekom od ovih koji su aktuelni kod nas, ostaje da vidimo.

Izvor: Kurir

Loading...