ŠTA OVO BI? Marija: „Ne podnosim žene kao što je Karleuša“

Iako smo do sada mislili da se Jelena Karleuša i Marija Šerifović super slažu, ova Marijina izjava govori suprotno.

Loading...

Šerifovićeva kaže da Jelena ije njen tip žene jer je isuviše drčna, te da njih dve ne bi nijedan dan spojile u vezi.

Bez obzira na to što se šuška da se pevačica loži na svoju koleginicu, Šerifovićeva za „Informer“ otkriva da sa njom ne bi bila jer bi se na kraju poubijale pošto su iste. Ona ističe da je Jelena odličan drug, ali da je velika alapača, što joj nikako ne prija.

Marija, koja je i sama u svojoj knjizi i filmu „Ispovest“ otkrila da je naklonjena nežnijem polu, kaže da Karleuša zna da ona ne bi bila sa njom.

– Jelena zna da ja ne podnosim drčne osobe. Ja sam eksplozivna, kao i ona. Pa, mi bismo morale da renoviramo kuću svaki dan, da kupujemo nova kola jer bismo sve slomile. Nije zdravo ni normalno da imamo bilo koju vrstu odnosa, osim prijateljskog. Ni sa njom, ni sa bilo kojom osobom koja je takvog temperamenta i karaktera – priznaje pevačica.

Marija kaže da u početku nije mogla da veruje da će on i Jelena uopšte imati bilo koju vrstu odnosa jer je imala predrasude o njoj, ali da je na kraju sve ispalo kako treba.

– Iskrena da budem, nisam očekivala da ćemo Jelena i ja da funkcionišemo tako dobro pre nego što smo počele da se družimo, pa i da sarađujemo u „Zvezdama Granda“. Mislila sam da je ona jedna izuzetno teška žena. I ispostavilo se da je teška, ali i da je dobar drugar. Na skoro identičnoj talasnoj dužini je kao ja. Što se emocija tiče, prepustiću njoj da se bavi tom tematikom, ja se time ne bih bavila – završava priču pop zvezda.

Izvor: Informer

Loading...