ZORANOVA DEVOJKA ZAVRŠILA U POLICIJI. Zoki preti tri godine robije

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića, juče je saslušana u policiji, ekskluzivno saznaje Alo!

Loading...

Zorica Zoka Mitrović (32), nova devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), juče je saslušana u beogradskoj policiji zbog pretnje novinarima, ekskluzivno saznaje „Alo!”

Ukoliko se dokaže njena krivica, po našen krivičnom zakonu, preti joj kazna zatvora do tri godine.

Kako saznajemo, Zorica, koja na prvi pogled podseća na ubijenu pevačicu, dovezla se taksijem juče oko 8.30 do zgrade beogradske policije. Međutim, samo sat i po vremena kasnije, dok je izlazila, bila je obazriva, pa je ugledavši novinarsku ekipu pobegla nazad u zgradu, kako bi izbegla da je snime, kako se ne bi znalo da je bila u policiji.

Zorica Mitrović je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima. Ona je na Fejsbuku ostavila status: „Treba vam prirediti 7. januar, kao ‘Šarliju Ebdou‘”, pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista „Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

– Treba vama prirediti 7. januar, kao „Šarliju Ebdou“, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan „kalašnjikovim“, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici – piše na Fejsbuk profilu Marjanovićeve devojke.

Zorica je nakon te objave napisala još jednu:

– Vidim, sve bruji od „kalašnjikova” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta „dragunovim“ (snajper). Zoki, uz tebe sam.

Kako saznajemo, ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

– Šalila sam se… Ja sam zaposlena kao administrator na stranici „Podrška Zoranu Marjanoviću”. Ne plaća mi za to, ja to radim na dobrovoljnoj bazi. Ni mrava ne bih zgazila, a kamoli povredila nekoga u životu – pravdala se Zorica Mitrović.

Zorica je izjavu davala oko sat i po vremena, a iako se trudila da ostavi utisak staložene i mirne osobe, na trenutke je pokazivala nervozu, i to nakon postavljanja nezgodnih pitanja.

Izvor: Alo

Loading...