ZVALI SU GA KIZA TREĆE OKO: Zoran je pre Borče sejao strah OVDE, a jedan detalj je posebno užasavajuć!

Ubistvo pevačice Granda Jelene Krsmanović već 17 meseci intrigira javnost u Srbiji i regionu. Na koji način, zbog čega i ko je Jelenu zverski ubio još uvek se ne zna.

Loading...

Uprkos misterioznosti samog ubistva i načina na koji je jedna žena lišena života, čitavoj „pompi“ doprineo je i sam „status“ porodice njenog supruga Zorana.

Naime, Marjanovići za sebe tvrde da su pravoslavna srpska porodica koja je svoj dom, sklad i harmoniju negovala godinama. Ipak, nakon Jeleninog ubistva, njen suprug Zoran, najpre ucveljeni suprug, rastrzan činjenicom da mu je supruga zverski ubijena, postaje medijska ličnost koja ulazi u rijaliti.

Prema pričama meštana Borče, Marjanovići su i pre nesrećnog događaja važili za „drugačije“, a nakon Jeleninog ubistva, postali su „oni čije se ime ne sme izgovoriti“.

Ali, Marjanovići nisu „sejali strah“ samo u Borči. Kako Espreso.rs saznaje, Zoranova porodica je pre nego što se doselila u Crvenku živela na Ceraku. Naime, mladić koji je bio komšija porodice Marjanović i družio se sa Zoranom kaže da on nikada nije bio agresivan, ali da mu je „pogled od malena bio zastrašujući“.

– Znao sam ga dok je živeo u kraju. Svi smo ga zvali „Kiza treće oko“ zbog onog videa koji je snimao kao klinac. Ne znam da li je bila istina ta priča oko astralnih projekcija, nikada nije o tome pričao. Uvek je bio ćutljiv i povučen. Nikada od njega niste mogli da vidite neki vid agresije ili tako nešto. Ali imao je taj čudan, zastrašujući pogled od kojeg vas prolazi jeza – priča naš sagovornik.

Istu priču potvrdrio je još jedan momak iz kraja koji je dodao i da je „Kiza“ važio za „čudnog“ i zbog „moći“ koje ima njegova majka.

– Ne verujem šta sve čitam o njemu poslednjih godinu dana. Sećam se da je Zoranova majka izlečila setru od drugara dok smo bili klinci. Stvarno joj je pomogla.

Izvor: Espreso

Loading...