GORA JE OD LUNE? RADA RADENOVIĆ PRVI PUT BIZNISMENU SA KOJIM IMA SINA: Imao je devojku dok je bio sa voditeljkom, a sada je SAMA sa detetom!

Voditeljka je oduvek intrigirala javnost svojim ponašanjem, a najviše pažnje izazvala je njena trudnoća i rođenje sina Petra pre sedam godina. Naime, lepa voditeljka ostala je u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

Loading...

Rada sada priča o tome koliko joj teško pada da se sama stara o detetu.

“Moj najveći roditeljski strah je da mi se dete ne otme kontroli. Ja jesam roditelj sa kojim on živi, ali Petar ima i oca koji mu je maksimalna podrška”, kaže Rada.

“Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentinma kada si jedini odgovoran. S druge strane, olakšavajuća okolnost to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim porodicama česta situacija. Odsrastao je svestan situacije u kojoj živi, nama je to normalno”, dodaje.

Rada priznaje da se ne kaje zbog svojih izbora koje je pravila tokom života:

“Tako je ispalo, sticajem životnih okolnosti, ali ja u tome ne vidim nikakvu tragediju. Ako si u nesrećnom braku, reši to, razvedi se. Svako ima izbor”, završava ona.

Izvor: Hello

Loading...
loading...