VODITELJKA SE U EMISIJI POJAVILA U OVOJ HALJINI: A onda su počele da joj stižu poruke MRŽNJE, evo zašto… (FOTO)

– Ljudi, jeste li videli onu voditeljku sa XXL telom u XS haljini?

Loading...

Tako glasi status jedne od gledateljki popularnog jutarnjeg programa u Americi, a na račun voditeljke Demetrije Obilor. Ružan i potpuno nepotreban, ali verovatno ni ona sama nije slutila koliko će pažnje izazvati.

Posted by Demetria Obilor on Friday, November 3, 2017

Ona je na kraju dodala čak i da će „prestati da gleda ovaj kanal“. I u tren oka krenuli su komentari, lajkovanja, šerovanja i poput požara njen stav proširio se internetom, stigavši i do same voditeljke.

Happy Halloween! 💋🎃I hope everyone has a great night! Please be careful driving through residential neighborhoods! Watch for kids! Be patient ♥️

Posted by Demetria Obilor on Tuesday, October 31, 2017

Demetrija na to nije oćutala, već je odmah snimila video.

– Probudila sam se iz popodnevne dremke i na društvenim mrežama me je dočekala kontroverza vezana za mene. Neki su se zgražavali nad mojim telom, drugi mi upućivali poruke ljubavi. Govore da imam previše oblina, da ne smem da nosim takve haljine, da mi je frizura neprofesionalna, da im se ne sviđam. Jedan savet za takve – ovakva sam rođena i tako sam građena. Ne planiram da se povlačim sa televizije, a vi imate pravo izbora – poručila je voditeljka.

A kritike se nisu zaustavile samo na statusima – mnogo njih je selo i poslalo Demetriji mejl kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo njenim telom i haljinom.

– Niko ne može da me ubedi da može da se održava higijena takve kose. Mora da strašno smrdi. Ne mogu da gledam televiziju kada se pojaviš – glasi mejl.

– Ne gajim nikakva osećanja prema bilo kom od tih kritičara pojedinačno. Ovo vidim samo kao još jedan dokaz da ćemo se kao društvo još puno namučiti dok ne dođemo do prave jednakosti. Smatram da je važno da deca odrastajući imaju prilike da u medijima viđaju ljude svih boja, oblika, veličina, kako bi naučili da prihvate različitost – poručuje na kraju voditeljka.

 

Izvor: T.G. / zena.blic.rs

Loading...