Lepi Mića uvredio gledaoce skandaloznom izjavom! (VIDEO)

Oni ne znaju za granice!

Loading...

Danas se u rijalitiju „Zadruga“ povela ozbiljna polemika koja se ticala gostovanja Mikija, Mace i Bore u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Naime, stanovnici mini grada dali su svoje mišljenje o privilegiji koja je ukazana gore pomenutoj trojci, a Lepi Mića je još jednom šokirao sve svojim izlaganjem.

– Jelena je itekako ljubomorna na Macu. Ja to znam odlično! Jelena misli da je Maca mala pa je favorizuje… A kada vidi da je velika, je*aće joj Jelena mamu, biće Maca gost u Jeleninom šouu svaka dva minuta! – urlao je Mića, pa je priču okrenuo ka ljubomori koju su pokazali muškarci.

– Muškarci su ljubomorni na Boru! Pričam o favorizaciji. Ali, njih troje su to uradili zbog svojih karijera, a ne zbog nas. Boli me ku*ac za vaše karijere – za Mikija, Macu i za Boru! Produkciju zanima samo gledanost, toga budite svesni! Mi smo ovde u rijalitiju robovi, kmetovi! – vikao je Mića, a onda je svojim postupkom zapanjio sve u momentu kada se obratio gledaocima:

– Dragi gledaoci, zabole me ku*ac šta mislite o meni! Eto, ja to mogu da kažem, a niko ovde nema m*da da uradi isto! Slava je veoma skupa i veoma zahtevna – rekao je Mića a onda je nastavio da vređa Mikija, Macu, Boru…

Pogledajte u videu kako se monolog završio.

 

https://youtu.be/7fz94a9txps

Izvor: ALO

Loading...