PRETI JOJ 40 GODINA ROBIJE! OBJAVLJENE SLIKE: Nastavnica preko WhatsAppa terala učenike na seks, onima koji su je odbili PRETILA JEDINICAMA (FOTO)

Slučajevi seksualnog nasilja su glavna tema medija ovih nedelja – Holivud vrvi od priča glumica koje optužuju režisere i svoje kolege za seksualno uznemiravanje, a sada se pojavio i slučaj nastavnice koja zlostavlja svoje učenike.

Loading...

 AU, KOMŠIJA, OPET MI NEŠTO PRIVODIŠ JE*AČU: Dohvatili se na balkonu usred bela dana, NAROD IM APLAUDIRAO (VIDEO)

Ova priča stiže nam iz Kolumbije – nastavnica koja je javnosti poznata kao Jokasta M. ucenjivala je svoje učenike i zahtevala od njih seks u zamenu za dobre ocene.

 DOŠLA MU ŽENA, A ON SA DEVOJKOM: Sloba se nije iznenadio a Lunina reakcija na Kijin ulazak je HIT (VIDEO)

Ako je i bilo učenika koji su odbili njenu ponudu, sledile su im jedinice, pišu tamnošnji mediji.

Jokasta, pišu mediji, ima 40 godina, a zavodila je učenike tako što bi im uzela broj telefona kako bi im „pomogla“ sa problematičnim predmetima. Zapravo je te brojeve koristila da bi deci slala svoje golišave slike putem WhatsAppa. A kada je cela stvar otkrivena, jedan od učenika rešio je i da objavi njene slike na Fejsbuku.

 

 Ako radite ovih 10 stvari u krevetu, onda ste definitivno dobri!

Prema optužbama, Jokasta je pokušala da zavede negde oko 40 učenika – sigurno se zna da je njih 12 završilo u njenom stanu gde su bili primorani na neki oblik seksa pod pretnjom jedinicom.

 

A cela stvar otkrivena je kada je očuh jednog od njenih učenika video slike na njegovom telefonu. Jokasti sada preti kazna od 40 godina zatvora, a uz to ju je i muž ostavio.

 MUŠKARCIMA U STUDIJU ISPALE OČI: Pevačica se pojavila bez gaćica na sceni a kad je ZAPLESALA nastao je MUK (FOTO/VIDEO)

Foto: Fejsbuk printskrin

Izvor: vt.co

Loading...