LUNA SE IZJADALA: Zbog Kije nisam spavala sa Slobom! (VIDEO)

Nakon što je raskinula sa Slobom, Luna se izjadala Matoroj.

Loading...

Nakon što je Kija ušla u rijaliti, odnos između Lune i Sloba znatno je poljuljan. Čak su zbog cele situacije raskinuli, ali su se ubrzo opet pomirili.

Pre raskida sa Slobom, Luna je odlučila da otvoru dušu Matoroj i ispriča joj kako se oseća, i tada je prvi put otkrila koliko se njen i Slobin odnos promenio Kijinim ulaskom:

– Znaš i sama kakva sam! I preko noći se sve promeni! Ja ne mogu više da ga poljubim kad hoću, da ga dodirenem kad hoću…Više ni ne spavamo kako smo spavali, mi spavamo odvojeno, jer nam je oboma neprijatno da nas ona ujutru vidi zagrljene! Ja nisam takav čovek, ja ne mogu to! Da ovo traje par dana, ja bih izdržala. Znam da ćemo ostati do kraja, svo troje! Džigerica mi se prevrće! On se sa mnom ljubi i gleda u stranu da vidi gde je ona! A prošlo je samo dva dana, šta će da uradi za pet dana? Svi mi kažu da sam glupa! Ja sam mu sve rekla da radi, ali brate bar napravi neki kompromis. On će da kaže da mora da razreši sve sa njom, pa je l’ mora svaki dan?!” – pričala je Luna kroz suze.

– I ja to treba da trpim još sedam meseci, misliš da bi on zbog mene to uradio. Ja kada pomenem Gastoza, on neće da priča sa mnom, a Gastoz mi je nebitan. Sloba mi kaže da mora sa njom da raščisti sve, pa zar mora svaki dan da bude sa njom. Najviše me boli što moja mama ovo gleda – rekla je Luna koja je bez prestanka plakala.

 

 

Izvor: Alo.rs

Loading...