UDATA POHOTNA PROFESORKA SPAVALA SA UČENICIMA: Slala im slike pa ih privodila, sad joj PRETI od 10 do 40 godina zatvora (FOTO)

Vezu bi započela pisanjem poruka i dopisivanjem, ali svaka bi se, naravno, završila žestokom akcijom sa maloletnicima

Loading...

Udata profesorka umetnosti je uhapšena jer je navodno imala seks sa četvoricom svojih učenika. Ono što čini situaciju još više zastrašujućom je da je sa dvojicom imala seksualne odnose iste noći

Džesi Loren Golin (25) iz Arkanzasa se nalazi od juče u pritvoru posle duge istrage vezane za odnose sa četvoricom tinejdžera

Foto: Fejsbuk

Ona je svaku svoju vezu započela pisanjem poruka i dopisivanjem, ali svaka bi se, naravno, završila žestokom akcijom sa maloletnicima.

Prema svedočenju dečaka, ona je jednom od učenika rekla na času da izgleda dobro, a onda mu je poslala svoje slike u tangama. Policija je potvrdila ove tvrdnje.

Foto: Fejsbuk

Jedan đak je čak potvrdio da je imao seks sa njom nakon što ga je pokupila iz škole, a onda ga i odvezla nazad u školu kasnije tog dana.

Ono što je najbizarnije u celoj istrazi jeste svedočenje jednog od učenika koji kaže da je imao odnose sa njom u njenom stanu, samo nekoliko sati pre nego što je njegov drug došao u stan po „malo toga“.

Foto: Fejsbuk

– Ne želim da izgubim svog muža – rekla je profesorka kada je direktoru škole priznala krivicu.

Foto: Fejsbuk

Ukoliko se potvrdi da je osumnjičena kriva za dela koja joj se pripisuje može da dobije kaznu zatvora od 10 do 40 godina.

(Telegraf.rs)

Loading...