JOŠ ME VOLIŠ! Sloba rekao Kiji ono što ZAISTA misli, a o njenoj reakciji sada svi bruje! (VIDEO)

Pevač je iznenadio i ukućane, i Kiju, i gledaoce odgovorom na postavljeno pitanje vezano za povod Kijinog ulaska u „Zadrugu“

Loading...

Prethodne noći, u petak, ukućani „Zadruge“ igrali su Igru istine, u kojoj kao po običaju isplivaju ili se dogode neke stvari koje iznenade čak i njih, a gledaoce naročito.

Baš to se desio sinoć kada je Jelena Golubović postavila Slobi Radanoviću pitanje vezano za njegovu suprugu.

– Kako se osećaš u ovom ljubavnom trouglu, pošto mislim da je tebi najteže, realno? Ako hoćeš, iskreno odgovori… Da li si svestan da je Kija ipak došla zato što te voli, jer da te ne voli bilo bi je baš briga da l’ si dorečen, da l’ si nedorečen. Ostala bi sa svojim momkom, ne bi ušla ovde, da nema emocija. Ja sam iskreno pitala, ako hoće iskreno da kaže, pošto postupci govore više od reči -pitala ga je Jelena.

– Moj odgovor je – svestan sam! – rekao je Sloba, očigledno mišljenja da ga Kija i dalje voli i da je u „Zadrugu“ ušla da ga vrati.

Kija je počela da se smeje nakon ovog odgovora njenog muža…

Foto: Jutjub

…ali bez ijedne izgovorene reči, što je bilo sasvim dovoljno da o toj reakciji danas polemišu svi ljubitelji Zadruge.

Potom je Sloba Kiju pitao ono što ga zanima.

– Pitanje za Kristinu. Otkad si ušla u Zadrugu, da li si se pokajala ijednog trenutka i zbog čega? – pitao je Radanović svoju ženu.

– Nisam se pokajala nijednog trenutka. Da kažem zbog čega se nisam pokajala? (smeh) Nisam se pokajala zato što sam napolju bila u epicentru nečega na šta ja nisam mogla da odgovorim. Došla sam ovde i razrešili smo neke stvari. Naravno, ne možemo razrešiti sve, za neke stvari postoji vreme, a i mesto. Za sada se nisam pokajala. Mnogo je drugačije ovde i napolju… Neki ljudi su mi prirasli srcu, super mi je da se družim sa mnogima i još uvek nisam pala u depresiju. Što ne znači da neću, tek sam došla, ali za sada mi je super.

– Je l’ se osećaš zaštićenije od spoljašnjeg uticaja ovde ili ti je bilo lakše napolju? – pitao je Sloba Kiju.

– Osećam se zaštićenije, mnogo… – rekla je Kija, a Sloba je izgledao kao da je tim odgovorom dobio ono što je tražio.

Telegraf.rs

Loading...