KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Ceca se udaje za lekara! (FOTO)

Po drugi put sudbonosno „da“?

Loading...

Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, odlučio je da „baci“ karte i u njima nađe odgovor na pitanje koje sve fanove Svetlane Cece Ražnatović zanima.

Naime, Vita je u svojim kartama video kada će Ceca naći svoju srodnu dušu i da li će po drugi put izgovoriti sudbonosno „da“.

Foto: Jutjub

– Ceca je navikla da ima muškarca pored sebe i kada ga nema, njoj je dosadno. Ona ne može da bude u vezi sa običnim smrtnikom, niti ima mogućnosti da upoznaje obične muškarce. Ipak, Ceca će, posle dužeg vremena, konačno uploviti u ljubavnu vezu, pred Novu godinu – kaže Tarot dok pokazuje karte i otkriva šta folkerku posebno deprimira.

Foto: Jutjub

– Pravi je smor kad zvezda takvog kalibra čeka Novu godinu sama, pa će joj zvezde biti naklonjene i poslaće joj pravog muškarca baš kada joj najviše bude trebao. On će biti lekar, koji će od nje biti mlađi sedam ili osam godina. Reč je o pravom muškarcu, koji će moći da podnese teret njene slave. Cecu će kupiti njenom pojavom i stavom da želi da se eksponira – uverava Vitomir i naglašava da su karte u Cecinom slučaju jasne i da sa sigurnošću može da tvrdi da će pevačica konačno biti srećna u ljubavi.

– Ceca će u početku sa njim biti u tajnoj vezi, ali mediji će ubrzo saznati da je uplovila u romansu. Vidi se da će se ludo zaljubiti i da će konačno biti zadovoljna – kaže Tarot dok otvara i poslednju kartu, koja pokazuje da li pevačici sledi brak.

– Evo, i u kartama se vidi da postoji velika mogućnost da se Ceca uda. Jasno je kao dan da će konačno pronaći pristojnog muškarca, koji će joj parirati u svemu i sa kojim će biti spremna da proživi ostatak života. Ona će se udati za njega krajem sledeće godine, u tajnosti. Taj muškarac će biti toliko moćan da će podsećati na pokojnog Arkana – zaključio je Vita.

 

 

Izvor: Alo.rs / srbijadanas.com

Loading...