SLEDI URNEBES! Anabela ulazi u „Zadrugu“ da raskrinka Kiju, evo koliki honorar će dobiti Lunina majka!

Anabela bi u rijalitiju trebalo da ostane dve nedelje, i Kiji sigurno neće biti drago kada je bude videla

Loading...

Iako je situacija u „Zadruzi“ već napeta, uskoro će postati još eksplozivnija, jer u rijaliti će, kako se priča, ući Anabela Atijas.

Anabela bi u „Zadruzi“ trebalo da ostane dve nedelje, i dobiće honorar od čak 5.000 evra. Ono što je sigurno, Kiji Kockar neće biti prijatno kada vidi Luninu majku, jer Anabela se detaljno priprema za obračun sa Slobinom suprugom.

– Do sada je više puta dobijala ponudu da uđe u „Zadrugu“, ali je sve odbijala. Međutim, kada je shvatila da njena ćerka tone sve dublje i dublje jer joj je mnogo teško da gleda Slobinu suprugu u rijalitiju, rešila je da uđe i na sve načine pomogne Luni. Doduše, prevagnulo je to što će za dve nedelje dobiti 5.000 evra, ali i činjenica da će njenoj mezimici biti lakše kada budu zajedno – kaže izvor blizak Anabeli.

Osnovni motiv Lunine majke je želja da raskrinka Kiju.

– Anabela veruje da je Kristina veliki folirant, pa je odlučila da je raskrinka. Neće dozvoliti da se Sloba i Luna svađaju zbog Kije, kao što su do sada. Njoj je u početku bilo žao Kristine. Međutim, ubrzo je uvidela da ona nimalo nije naivna i da je njihov brak „pukao“ velikim delom zbog nje. Shvatila je da mora da stane u ćerkinu odbranu jer smatra da je Slobina žena spremna na sve. Zato prikuplja sve što može o njoj kako bi je u najkraćem roku postavila na svoje mesto – zaključio je izvor.

 

Izvor: Informer

Loading...