ISKRENI DO KRAJA: Sloba i Luna rekli Kiji u lice šta misle o njoj,ona je ZANEMELA!

Luna i Sloba dobili su juče zadatak da kažu šta misle o Slobinoj supruzi, Kiji.

Loading...

Tokom jučerašnjeg podneva Lepi Mića pročitao je zadrugarima najnovije pismo od Velikog šefa gde je takmičarima naređeno da prokomentarišu Kiju Kockar, Nenu Petrović i Enisa Todića. Komentari su se nizali, a onda je došao red na Slobu Radanovića, koji je već prvom rečenicom izazvao smeh kod svih ukućana.

– Znam Kiju i spolja. Ona je dobra osoba, ona je najnamazanija osoba, najsnalažljivija. Ako ostavim sukob po strani, ona je osoba koja bi svakome dala poslednju koru hleba. Drago mi je da je srećna i da je našla dečka – direktan je bio Sloba.

Luna je bila još veće iznenađenje:

– Neću da komentarišem Kiju kao Slobinu ženu. Imala sam predrasude o njoj, a sada je Kristina je za mene jedna jako pametna žena, namazana žena, al ne mislim da je to loše, pametno. Prija mi njeno društvo i drago mi je da je normalna atmosfera kad smo nas troje u istoj prostoriji. Ne znam šta je razlog njenog ulaska, ali podržavam je šta god da je u pitanju – rekla je Luna Kiji.

Kija je ostala nema na njihove komentare, a u nekoliko navrata se iskreno nasmejala dok su je komentarisali muž i njegova devojka.

 

 

Izvor: D. I./blic.rs

Loading...