PONOSNA NA OBLINE: Naša pevačica ponosno ističe „UGOJILA SAM SE, PA ŠTA?“

Trend mršavljenja je sve prisutniji u svetu šoubiznisa. Mnoge dame žele da imaju što zavodljiviju figuru pa se dugo izgladnjuju i pribegavaju dijetama. Ipak, Milica Pavlović priznaje da je dobila na kilogramima.

Loading...

– Ne, ja ne kukam. Desi se takav period… Meni se desio posle albuma i u toku nastajanja albuma. Prestala sam da treniram, a treniram sigurno 10 godina unazad. Samim tim, sa nedostatkom treninga, a navikli ste da jedete normalno, onda nemate gde da potrošite te kalorije. Prosto, zalepe se za telo. Ali, kažem i ponavljam, imam sreću da zaista ode na one delove tela koje svi mi volimo, pa čak i mi žene- iskrena je bila najpopularnija mlada pevačica na ovim prostorima.

Iako mnogi misle da Milica preteruje u samokritičnosti i da sada izgleda bolje nego ranije, ona je svesna dodatnih kilograma koji joj je, kako i sama kaže, srećom dobro raspoređen.

– U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je! – iskreno je rekla Milica za telegraf.rs.

 

 

Izvor: blic.rs/telegraf.rs

Loading...