ALEKSANDRA OTKRILA: Pobegla sam iz Parova da mi ne uzmu dete! Krećem u borbu protiv moje majke Ljube Pantović!

Aleksandra Subotić kaže da je morala da pobegne iz Parova i vrati se kući kako joj Socijalna služba iz Grocke ne bi oduzela dete!

Loading...

Ona ističe da, da je ostala u Hepijevom rijalitiju, njena ćerka Magdalena bi sigurno bila predata hraniteljskoj porodici.

– Meni je moje dete najbitnije i zbog nje sam morala da napustim rijaliti. Predočeno mi je da Magdalena nije bezbedna u kući gde je bila s mojim tatom, jer je tamo nedavno zapaljen naš auto i štala. Kazali su mi ako se uskoro ne pojavim, da će moje dete premestiti u drugu porodicu. Ja to ne mogu da dozvolim – rekla je Aleksandra, i dodala da je za nju priča o rijalitiju završena i da joj sada predstoji borba protiv svih koji su, kako kaže, hteli da je unište.

– Nikad jača počinjem svoju borbu protiv moje majke Ljube Pantović i ostalih. I ona me je Socijalnoj službi prijavljivala sa željom da mi oduzme dete. Samo je želela da mi naudi. Terala sam je da se zakune da to nije uradila, nije smela. Planiram da napišem knjigu u kojoj ću izneti mnoge stvari o kojima sam do sada ćutala.

 

 

 

Izvor: I. Gajić/Informer.rs

Loading...