Sloba vikao na Lunu: „Ti nikad nećeš biti kao ona, DEBILU!“

Sloba Radanović i Luna Đogani su se ponovo posvađali, a nakon uvreda, on je besan napustio kuću.

Sloba i Luna, Foto: Jutjub
Loading...

Svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića ne prestaju, te se čina da je njihova ljubav ušla u težak period.

Naime, nakon što je publika osudila Lunu zbog skandaloznog ponašanja kada je pre seksa sa Slobom zavlačila ruku u donji veš, blogerka je sebe poredila sa Macom Diskrecijom, što je njenog dečka isteralo iz takta.

– Ti si predobra kao osoba, samo što imaš svoje mane. Ti nikad nećeš biti kao ona, debilu – vikao je Sloba koji je sve vreme držao Lunu za vilicu. I taman kada smo pomislili da je to kraj, dogodio se novi konflikt između njih.

Nakon raspodele novca, Luna se uplašila da će ostati bez svojih para, zbog toga što je njen dečko dao Filipu Đukiću novac koji je ona zaradila u fabrici kako bi se kupile namirnice za život u kući.

Luna je tokom razgovora sa Slobom bila vidno besna i ubeđena da joj Filip neće vratiti kusur i da ona neće imati dovoljno da ode u salon lepote.

– Nijedan dan ne može da mi prođe, a da se ne iznerviram, družeee! Je*eni dan ne može da prođe. Uzeće joj neko pare, trebaju nekome tvoje pare! Jao debili. Uh – siktao je Sloba.

Radanović je zbog toga jako pobesneo i izleteo kao furija iz Bele kuće kako bi ohladio glavu i ne bi ponovo izazvao skandal sa svojom devojkom.

Detalje rasprave pogledajte u video snimku ispod (06:40, 34:05)

 

 

 

Izvor: Alo.rs

Loading...