Zbog nje Popoviću nije bilo dobro! Ova devojka je sinoć ostavila članove žirija bez reči, posebno muške (FOTO, VIDEO)

Monika Ivkić oduševila je žiri „Zvezda Granda“, glasom, ali i stasom.

Monika Ivkić, Foto: Jutjub
Loading...

Atraktivna devojka pokupila je brojne komplimente na račun pevanja, ali niko nije mogao da odoli, a da ne prokomentariše njen izgled. Svi u studiju ostali su bez teksta kada se na sceni pojavila Monika.

Inače, devojka je rođena u mestu Gradačac u Bosni, a trenutno živi u Beču.

– Retko se desi da neko ko tako dobro ozgleda, da tako dobro peva, i da plus na sve to ima i emociju i harizmu i da još može da priča sa nama ovde, a da se nije se oduzeo od treme. Ti si neko ko je rođen za ovaj posao i žao mi je što si čekala do 27 godina da se pojaviš ovde. Sa druge strane, ti si mlada – rekla je oduševljena Jelena Karleuša. Marija Šerifović je takođe imala samo reči hvale.

Monika Ivkić, Foto: Jutjub

– Devojka razvaljuje kako peva, razvaljuje – rekla je Šerifovićeva. Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac nisu skidali pogled sa atraktivne devojke.

– Ovako, Bosančice moja, ja mislim da je večeras finale i ti si pobedila – rekao je Bosanas. Marija je imala samo jednu zamerku. Naime, ona je rekla Moniki da treba pažljivije da bira pesme, a na kraju su se njih dve dogovorile da će Šerifovićeva biti ta koja će takmičarki birati numere. Jelena se ubacila i dodala da svi oni kojima Marija bira pesme prođu sjajno i stignu do finala „Zvezda Granda“.

Monika Ivkić, Foto: Jutjub

Pogledajte nastup Monike Ivkić na 1:02:55:

 

 

 

Izvor: A.K./Alo.rs

Loading...