ŠOKANTNO OTKRIĆE! Aleksandra otkrila ISTINU – Ljuba me je TERALA da se JE*EM SA ARAPIMA ZA PARE!

Bivša učesnica „Parova“ Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović imaju problematičan odnos otkako je Aleksandra ušla u poslednju sezonu rijalitija „Parovi“.

Loading...

Starleta je ekskluzivno za „Rijaliti“ ispričala šokantne detalje svog života koje planira da opiše i knjizi, te je otkrila kako ju je majka ubeđivala i navodila da sa bogatim Arapima ima odnose kako bi zaradila novac.

Aleksandra Subotić(Foto: Youtube Printscreen)

– Upravo idem da kupim dve sveske i zapišem ceo svoj život, pa da izdam knjigu. Biće od onog trenutka kad sam se rodila. To su neke mnogo teške stvari koje su mi se desile. I u vili su me svi napali da me je majka podvodila i da sam ja prostitutka, a ja to nisam. U jednom trenutku sam se družila sa mnogo bogatim muškarcima, Arapima. Jedan od tih Arapa je meni ponudio da ja budem u vezi sa njim, a ja to nisam želela – otkrila je Aleksandra i dodala:

– Pre nego što sam ušla u „Parove“ on je želeo da imamo odnose u nudio mi je neki zlatan telefon i novac zauzvrat, a ja sam to odbila. Na to je moja majka prokomentarisala: „Kako si mogla da spavaš sa Čabarkapom, šta te boli uvo? Stavi kondom, pustiš ga da odradi i uzmeš novac! Trebala si to da odradiš.“ Evo to je istina, to je Ljuba Pantović. Želim sve da napišem. Ovo je nešto što sam zakopala u sebi, što nisam želela da iko zna. Ima mnogo bolne istine za koju nisam želela da se zna. Želela sam da se zaštitim, Ljuba me je uvek gledala kao propast – zaključila je Subotićka.

 

 

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...