NE PITA KOLIKO KOŠTA: Zapanjiće vas koliko će Dara Bubamara da potroši na rođendan svog jedinca!

Dara je spremna da za sina Konstantina potroši čitavo bogatstvo.

Loading...

Budući da je njenom nasledniku rođendan 2. januara sledeće godine, pevačica je odlučila da mu napravi rođendansku zabavu za pamćenje, ali pre novogodišnjih praznika. Ona je već počela s pripremama za gala žurku, na kojoj će biti oko 100 zvanica.

Ona će za njegov deveti rođendan iskeširati 20.000 evra.

-Dara ne štedi kad je Kosta u pitanju. Ona je već sve organizovala za žurku u jednoj poznatoj dečjoj igraonici u Novom Sadu, koja će biti specijalno preuređena za ovaj dan. Iz inostranstva stižu posebne animacije za decu, u stilu igrice „Majnkraft“. Ali ne samo to. Biće oko deset specijalno obučenih animatora koji će zabavljati mališane. Dara je brinula o svakom detalju, pa će ića i pića biti na pretek.

Ona se odlučila za švedski sto, pa je poručila bogat ketering. Za Kostu se pravi čak pet torti u raznim oblicima, a ona sa koje će ugasiti svećice će biti u obliku dresa njegovog omiljenog igrača Kristijana Ronalda. Specijalno iznenađenje biće video snimak pozdrava od fudbalera – kaže izvor blizak pevačici.

-Dara ima mnogo prijatelja, a preko jednog poznanika iz Portugala pokušava do dođe do čuvenog fudbalera. Zamislila je da on snimi video u kom će Kosti čestitati rođendan. Ubeđen sam da će u tome i uspeti, jer bi ona sve učinila za osmeh svog sina. Inače, Dara ovoga puta neće zvati nikog sa estrade, već će posle praznika organizovati ručak u jednom restoranu – završava sagovornik.

A Dara Bubamara na sve ovo kaže:

– Za mene je Kostin rođendan najvažniji dan u životu. Poklon je već dobio. U pitanju je kvad, ali zakočeni, pa ne može da ga vozi brzo. On je kao mali već vozio ovaj četvorotočkaš i sad mu je bila želja da dobije veći. Budući da je odličan đak u školi, da je poslušan dobar i vaspitan, ispunila sam mu tu želju. Međutim, on se najviše raduje rođendanu i jedva čeka da se taj dan druži sa svojim drugarima, pošto to dosad nije imao priliku, jer su baš na dan njegovog rođenja njegovi vršnjaci na odmoru s roditeljima – kaže ponosna mama.

Helium😂😂😂💪kazu da si opasan😂😂😂

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Izvor: Blic Puls

Loading...