„NIJE TE VOLEO,JA BIH NA TVOM MESTU PRESKOČILA OGRADU“: Kija uporedila Slobu i Andriju

Kristina Kija Kockar tokom dana radila je u fabrici gde je otvorila dušu i zadrugarima otkrila mnoge tajne. Nakon priče o Slobinoj mami, ona je pričala i o njenom sadašnjem dečku Andriji Lazoviću.

Loading...


Njihova komplikovana ljubavna priča zanimljiva je svima, pa su njeni cimeri danas potegli priču zbog koje se ona otvorila.

– Pa, nije te voleo – povela se priča.
– Pa, očigledno. A nije ni to, nego je stvar poštovanja. Nisam ja njemu devojka… Pre par meseci smo se venčali u crkvi, to je on hteo. Da smo mi ostali venčani, to ne bi diglo takvu pometnju. On je hteo veliku svadbu. Može da mi kaže šta hoće, tako da – pričala je Kija o Slobi.

– Uostalom, Andrija i ja smo bili davno zajedno. Znam mu celu porodicu…a ja nisam tip koji posle mesec dana izađe iz veze – nastavila je Kija.

– Što duže ostaneš ovde, samo njemu može da se desi da mu pukne film… Jedino ako imaš nekog stjuarta ili pilota u rezervi – rekla joj je Viktorija.

– Moje sve drugarice ne mogu da nađu stabilnu vezu. Teško je naći – nadovezala se Kija.

– To ti kažem, jedino ako nemaš neki rezervni plan, ja bih preskočila ogradu – rekla je Viktorija.

– Andrija i ja smo se dogovorili, ima poverenja u mene i to je to – rekla je Kija i dodala da je mislila da je našla svoju srodnu dušu, govoreći o Slobi.

„Ja sam smatrala da je moj život nešto drugo“, rekla je Kija.

 

 

Izvor: D. I. /Blic.rs

Loading...