ŽESTOKA TUČA U ZADRUZI: Žene vrištale, a oni su nasrtali jedan na drugog uz urlanje „P*derčino jedna! J*baću ti ja majku!“ (VIDEO)

Zadrugari su sve nervozniji, pa je tako dovolja jedna reč da dovede do varnica, a onda i fizičkog sukoba. Obezbeđenje je postalo stalni član ove „složne zajednice“, pa čim vidimo njihove šarene prsluke znamo da je neka frka u toku, ili na pomolu.

Loading...

Ovonedeljni gazda Bora Santana je dobio zadatak od produkcije da učesnici iznesu sve tračeve koje znaju jedni o drugima. S obzirom da je opet „u ljubavi“ s Macom sa kojom je za nedelju zakazao veridbu, čini se da su njih dvoje posle muvanja, pa svadja, konačno našli zajednički jezik.
Ovog puta su to pokazali dok su pričali o Anđelu i Teodori, Maca je uspela da iznervira manekena koji je skočio na Boru.

– P*derčino jedna! J*baću ti ja majku! – govorio je Bora Anđelu, dok je Maca Diskrecija vrištala. Reagovalo je i obezbeđenje koje je duže vreme pokušavalo da razdvoji zavađene strane.
Naravno umešala se i Teodora koja je zaurala na starletu.

– Samo još jednom da kažeš nešto za nas! Samo još jednom! – govorila je pevačica, a nakon toga se povukla sa dečkom u sobu i dramila. Ipak, dalji okršaj su sprečili ostali zadrugari.

Izvor: Šoutajm.rs

Loading...