POTPUNI HAOS: Dobila je dete sa dečkom žene koja ju je rodila, pucali su na nju, a sada Aleksandra tuži sopstvenu majku

Učesnica rijalitija „Parovi“ Aleksandra Subotić, juče je podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke Ljube Pantović, i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli strateljstvo nad ćerkom.

Loading...

Aleksandra želi da strpa majku u zatvor zbog toga što ona neprestano objavljuje fotografije njene ćerke Magdalene na društvene mreže, uglavnom u negativnom kontekstu.

Aleksandra Subotić(Foto: Youtube Printscreen)

Ljuba je u poslednjih nekoliko nedelja više puta objavila fotografije moje ćerke Magdalene na društvenim mrežama, vrlo često u negativnom kontekstu. Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju – rekla je Subotićeva za „Kurir“.

Pre nekoliko nedelja Aleksandra je morala da napusti „Parove“ zbog toga što je Pantovićeva podnela dve prijave Centru za socijalni rad protiv nje, tražeći da joj oduzmu ćerku.

 

 

Izvor:Blic.rs

Loading...