ISPOVEST O LEKOVIMA, PSIHIJATRIJI I PRETNJAMA! MINA VRBAŠKI SE SPREMA DA TUŽI OCA!

Mina Vrbaški, bivša učesnica „Zadruge”, nedavno je napustila popularni rijaliti, a sada otkriva detalje svog teškog života i odnosa sa ocem, koji njenoj majci i njoj redovno upućuje teške pretnje.

Loading...

Mina kaže da jedva čeka da postane punoletna u martu, kako bi tužila svog oca Nenada Pešuta i ističe da takvom čoveku nikada ne bi oprostila.

– Mama je živela sa njim i kada se ona porodila, svađali su se gde će da žive. Moja mama nije htela da se uda za njega. Ni meni nigde na papiru ne piše da mi je on otac. Zbog svih tih svađa on je postao mnogo težak čovek i dan-danas je takav. Izgubili smo svaki kontakt, a posle moje 14. godine krenuo je da mi se javlja, a ja sam ga izbegavala. Sada imam pretnje od njega, ali mene to ne dotiče – iskreno kaže Mina i dodaje da mu neće ostati dužna, iako su najbliži rod.

– Ja sam rekla sebi ću ga tužiti kada napunim 18 godina zbog svih tih pretnji i izjava. Ja ne želim da dozvolim da se neko poigrava sa mojim osećanjima i da izgubim nečije poverenje. Stvarno sam dosta prošla, jer sam ja kao mala već bila u Beogradu i ovde sam trenirala. Odrastala sam sa dosta starijim ljudima i sve mi je nekako proletelo – objašnjava Mina i otkriva zbog čega dobija pretnje od oca.

– Ja nisam kao ostale devojke i njemu je krivo što sam ja takva kakva sam. Sve radim nepromišljeno, pravim velike greške, ali bože moj, mlada sam i imam vremena da sve ispravim. Za sada, što se njega tiče, on za mene prosto ne postoji. Bio je velika tačka za mene i izbrisala sam ga skroz. On je u inostranstvu, a pretio je i zbog mog ulaska u rijaliti. Kada sam izašla, nisam se čula sa njim. Pretio je mojoj majci sve vreme i to su bile veoma teške reči – priča Mina i dodaje da joj nikada nije falila očinska ljubav:

– Nikada mi nije to nedostajalo. Tu ljubav nađem sa nekim dečkom, sa kojim se zagrlim i imam svu pažnju, što je najbitnije. Ne bih mu nikad oprostila jer on nije vredan moje pažnje, u stvari, nije vredan nijedne reči.

Tokom boravka u rijalitiju Mina se jednom prilikom poverila Jeleni Golubović i ispričala joj da je neko vreme bila na psihijatriji. Mina kaže da je u tom periodu rešavala probleme sa histerijom.

– Tada sam bila pod lekovima, imala sam napade histerije. Jednom u tri meseca dobijem napad, ali nije to ništa strašno. Tamo odeš prvenstveno zbog sebe. Sada mi ne treba. Kada sam bila tamo, išla sam kod psihologa da se ispraznim, da ne bih pričala na televiziji, jer svako čeka da ugrabi i izmeni sve što kažem. Sada je sve OK, ali neću se vraćati takvom životu – završava Mina.

 

 

Foto : Instagram printscreen

Izvor: pulsonline.rs

Loading...