PROCURELO! Sve je počelo još letos, Darko Lazić i Ana Sević se razvode zbog…?

Šuškalo se, šuškalo, a sad je sve procurilo!

Loading...

O slomu braka Ane Sević i Darka Lazića svi bruje ovih dana, a prema navodima Srpskog telegrafa, sve je puklo zbog Ace Lukasa, o čemu su i ranije mediji pisali.

Foto: Jutjub

Kako navodi dnevni list, iako se više od pola godine u javnosti pretvara da u njihovom odnosu nema krize, Lazić očito nikada nije mogao da prevaziđe aferu svoje supruge sa kolegom Vuksanovićem.

Sve je, kako dalje stoji u tekstu, počelo kada se prošlog juna raspao Lukasov brak sa Sonjom Vuksanović. Ubrzo se pročulo da je Ana, navodno, Aci poslužila za utehu, i da se sa njom noćima viđao u jednom beogradskom hotelu.

Kad je pukla bruka, Darko i Ana su imali žučne svađe, ali su priče o razvodu nastojali da zataškaju, međutim… Koliko god je i Sevićka bila uporna da ubedi supruga da im kolege sve pakuju iz ljubomore i da nije istina da ga je varala sa Lukasom, on se, piše dalje dnevni list, u više navrata i sam uverio u njeno neverstvo.

U telefonu joj je, navodno, našao poruke koje su kasnije takođe dospele u javnost. Kada su one objavljene, navodno je i Sonja poslala Darku SMS u kom mu poručuje da svoju nevernu ženu drži dalje od Lukasa.

Bez obzira na Sonjine pretnje, Sevićka je, piše dalje Srpski telegraf, bila spremna da ostavi Lazića zbog Lukasa, što se ubrzo i desilo.

Jedini koji je za dnevni list bio raspoložen da da izjavu je Lazićev menadžer koji smatra da je sa brakom Darka i Ane sve u redu:

– Koliko znam, oni žive zajedno u istom stanu i nisu se razveli.

 

 

Izvor: Srpski telegraf / srbijadanas.com

Loading...