HAOS U ZADRUZI! ŽESTOK OKRŠAJ KIJE I LUNE: Brak vam se raspadao, pa se raspadao! Borimo se oko njega a Sloba ne zna koju voli! (VIDEO)

Taman su se bile primirile.

Ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar izaziva sve više pažnje iz dana u dan. I ove večeri pitanja gledalaca izazvala su pravu buru upravo između njih troje. Gledaoce je interesovalo kako Luna može da zamera Mini Vrbaški što je ostavila Nemanju Đerića Đeksona i to zbog dečka kog poznaje dva dana, Tomislava Panića, a ona je otela muža Kiji i to samo posle nedelju dana u rijalitiju.

Loading...

– To nije isto. Njihov brak se raspadao, pa se raspadao. Da nisam ja, bila bi neka druga. A Mina i Đekoson su bili na početku veze, sve im je bilo novo i zanimljivo. Rekla sam da je debil i to Mini u lice – obrazložila je blogerka.

Na ove reči skočila je Kockareva, kojoj je mnogo zasmetao Lunin komentar. Kristina je smatrala da njen brak ne može da se poredi sa rijaliti vezom koju su imali reper i Mina.

– Ovde su bile 33 devojke, pa je uzeo jednu. I to kada mu je mama rekla da se razvodi od mene. Namerno se ponižavam ja i moj brak – rekla je Kockareva.

– Boli te toliko. Prihvati više! Da, ovde se borimo oko njega jer se ne zna koga on voli – rekla je Luna ironično.

Kako je izgledala ova žučna svađa Slobine još zakonite supruge i nove devojke pogledajte u snimku koji sledi:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...