NAPUSTILI ZADRUGU ZAUVEK! Poznata pevačica doživela VELIKU NEPRIJATNOST, a ON otkrio ŠOKANTNE DETALJE!

Nisu znali šta ih je snašlo.

Prošla noć u „Zadruzi“ je protekla itekako zanimljivo. Naime, zadrugari su imali priliku da se zabavljaju uz odlične vokale i hitove koje su nizali poznati pevači, među kojima su Mitar Mirić, Čeda Čvorak, Jelena Gerbec i Nemanja Maksimović. Ukućani su uživali a situacije je bila odlična.

Loading...

Situacija koja nije mogla proći nezapaženo jeste da je u jednom trenutku Jelena Gerbec predala mikrofon Maci kako bi i ona otpevala jednu pesmu. Taj potez je razljutio Milana Miloševića koji je Jeleni rekao:

– Zašto daješ kurvi da peva? – na šta je Jelena imala komentar:

– Pa nije on mene napao, sami mi je rekao da uzmem mikrofon od nje da ne peva ona. Bilo mi je jako glupo jer znam da svako od njih uzima da peva i meni nije smetalo što je i Maca pevala.

Sa druge strane, jedan od bivših učesnika takmičenja „Pinkove zvezde“, Nemanja Maksimović, imao je da kaže par zanimljivih reči o svojim kolegama koji su sada učesnici rijalitija „Zadruga“:

– E, baš su me oduševili. Toliko su mi pružili podršku i baš su me lepo prihvatili. Pogotovo me raduje kako su reagovali na novu pesmu koju smo Jelena Gerbec i ja sinoć izveli i kod njih na imanju – a na pitanje ko je po njemu najzanimljiviji ljubavni par, rekao je:

– Svi su zanimljivi na svoj način, ali bih izdvojio Saru i Vojketa. Nekako su mi baš fini i dobri i lepi su zajedno.

 

Izvor: srbijadanas.com/nemazabranjenih.rs

Loading...