KIJA OTKRILA ZAŠTO JE SLOBA ISPALIO LUNU: On više ne može da je gleda!

Slobodan Radanović nije se pojavio na promociji garderobe Lune Đogani, a Kristina Kockar kaže da je to ne čudi, jer on prevrće očima kada je ugleda

Slobodan Radanović nije došao u četvrtak uveče na otvaranje butika svoje bivše ljubavnice Lune Đogani, a njegova supruga Kristina Kockar kaže da je to zato što ne može očima da je gleda. Blogerka ga je uredno pozvala, jer joj je bitna njegova podrška, ali on ju je maksimalno iskulirao.

Loading...

– Slobodana sam zvala na otvaranje „Luna Đo Slejs“, ali on nije došao zbog obaveza – kratko je poručila blogerka, koja nije bila raspoložena da priča o svom ljubavniku. Bez obzira na to što je na otvaranju imala veliku podršku brojnih fanova, Luna je delovala tužno. Verovatno baš zato što Radanović nije došao na otvaranje, iako je mesecima u Zadruzi obećavao da će biti uz nju u tom trenutku.

S druge strane, Kija je objasnila zašto Slobodan kulira Lunu.
– Meni je sve jasno kada je reč o njima dvoma, ali drugima očigledno nije. Dovoljno mi je bilo da vidim snimak gde Slobodan prevrće očima na Lunu na proslavi rođendana vašeg dodatka „Hit“ – kaže Kija u jednom dahu.

Ona veruje da se njih dvoje neće pomiriti, ali bi volela da to ipak učine.
– Moja pobeda bi bila da njih dvoje ponovo budu zajedno. Ja sam u Zadruzi dokazala da to među njima nije bila prava ljubav, a posle sam dokazala i da mene voli. Zato bi mi najslađe bilo kada bi se pomirili, jer ne znam kako bi ona živela s tim da je sa njom a da mene voli – tvrdi Kristina.

Kija je u četvrtak uveče snimila spot za pesmu „Ne vraćam se na staro“, koju je uradila sa grupom „Ministarke“. – Uzbuđena sam kako će sve na kraju da ispadne. Ovo je autobiografska pesma, jer stvarno ne želim da se vraćam na staro. Počela sam saradnju sa „FM plejom“, a nova postava grupe „Ministarke“ mi se veoma sviđa, pa sam htela da napravimo saradnju. Nove pevačice Milica Jokić i Kristina Denić su mlade devojke pune pozitivne energije i prijaju mi.

Lunu podržali zadrugari

Radanović nije bio na otvaranju Luninog butika, ali su blogerku zato podržali brojni učesnici „Zadruge“. Uz nju su bili Filip Đukić, Andijana Radonjić, Zorana Stefanov, Marko Miljković, Đekson, Bora Santana, Viktorija i mnogi drugi….
– Drago mi je što su mnogi od njih došli da mi pruže podršku. Vidim da je stigla i Viktorija, što mi je posebno drago i baš me je iznenadila – kaže Luna.

 

Izvor: A. MILIĆ – S. KOSTIĆ/Informer

Loading...