LEPI MIĆA ZAPUŠIO USTA GAGIJU: Slobodan je u braku, to je sram, stid, bruka i sramota! On i Kija se vole! (VIDEO)

Pevač i bivši zadrugar Lepi Mića gostovao je jutros sa pevačicom Zlatom Đurković u jutarnjem programu Televizije Pink „Novo jutro“ kod Dee Đurđević i Predraga Sarape. Na samom startu svog gostovanja Mića je rekao da je sinoć pomno pratio emisiju „Zadruga – Narod pita“, koju je morao da prokomentariše

U emisiju su protekle večeri gostovali Luna i Gagi Đogani, kao i Marko Miljković i Bora Santana. Lepi Mića je komentarisao njihovo gostovanje, a najviše se osvrnuo na Gagija i Lunu.

Loading...

– Sve te ljubavi iz Zadruge su popucale kao balon. To što želite da čujete, idite kod mame i tate. Ja sam sinoć gledao emisiju „Narod pita“ i čudom sam se čudio. Da li je moguće da se oni tako ponašaju? U pitanju su stavovi i stvari koje su urađene. Ponašanje Slobe i Lune se ne može braniti. To je sram, stid, bruka i sramota. Sinoć sam slušao Luninog oca. Razočarao me kada se neko javio od naših dragih gledalaca i on pravi cirkus u studiju. To je za kritiku – rekao je Mića.

Lepi Mića je istakao i kako njega život Kristine Kije Kockar ne zanima i da je on uvek komentarisao samo ono što je video u „Zadruzi“, kao i da je branio brak kao instituciju, a onda je nastavio da komentariše Lunu, Gagija i Slobu.

– Sinoć slušam priče da se oni vole… Pa gospodine Gazmene, da li vi znate da je gospodin Slobodan u braku? Evo informacije iz prve ruke, Slobodan i Kija se vole! – pričao je Mića.

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs 

Loading...