Izbio haos nakon nastupa Jelene Karleuše! Čula se dreka: Ko te je udario?!

U jeku afere sa fudbaleromm Ognjenom Vranješom, pop diva Jelena Karleuša pojavila se na “Music Award Ceremony”, prvoj regionalnoj dodeli muzičkih nagrada koje su se održale u Štark areni.

View this post on Instagram

Osmijeh najdraži! ❤ @karleusastar

A post shared by JELENA KARLEUŠA《fan page》 (@karleusastar.1708) on

Loading...

Prava drama događala se nakon ceremonije na bini. Nakon što je otpevala pesmu “Lajk”, Karleuša je požurila prema garderobi. Kada su joj prišli novinari, Jelenin tim je ragovao, te je gurnuo fotoreportera. Novinar hrvatskog portala 24.sata.hr našao se na licu mesta i svedočio kako iz Karleušine pratnje nasrću na fotoreportera.

– Šta radiš, šta radiš – vikao je muškarac na fotografa, koji je uzvratio pitanjem “Šta me diraš?”.

Saradnik pop dive navodno je laktom uspeo da odgurne i spreči fotoreportera u nameri da fotografiše Jelenu, te je pokrivao drugog novinara koji je snimao Fjesuk lajv video.

– Drži ovog s mobilnim telefonom – rekao je.

Karleuša je ignorisala novinarska pitanja, s obzirom na to da je već naglasila kako izjave neće davati zbog medijskog klinča usled porno skandala koji ju je zadesio.

Takođe je jedna Jelenini igračica zakačena, što je pevačicu izbacilo iz takta, te je krenula da ponavlja pitanje “Ko te je udario”, što je dodatno uznemirilo prisutne i naružilo atmosferu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Drama u backstageu: Suradnik Jelene Karleuše povukao fotoreportera pa povikao: 'Drži ovog s mobitelom!'

Drama u backstageu: Suradnik Jelene Karleuše povukao fotoreportera pa povikao: 'Drži ovog s mobitelom!' Više na http://bit.ly/2WBgb9EIz Beograda: Denis Gaščić

Posted by 24sata on Tuesday, January 29, 2019

Pevačica je za nastup u Štark Areni odjenula kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana. Jelena Karleuša osvojila je nagradu za najbolju saradnju na pjesmi “Bankina”.

– Hvala vam svima. Ovu nagradu posvećujem svojoj majci – rekla je Karleuša čiji je nastup na ‘Music Award Ceremony’ pratilo pet regionalnih televizija, dok je prenos uživo imao čak 20.000 gledaoca u trenutku kad je Jelena izašla na pozornicu i otpevala pesmu “Lajk”.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA《fan page》 (@karleusastar.1708) on

 

Foto: Fejsbuk printskrin

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...