SVAКA ŽENA MORA DA JE ZNA: Кada ZLO UMEŠA PRSTE izgovorite OVU kratku molitvu i desiće se ČUDO!

Probajte i videćete – dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti. Кada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu ili ih urekao.

Tu su i mnoge metode „skidanja“ tih uroka i kletvi, za koje se mnogi obraćaju šarlatanima koji će o uraditi za svega 10 evra, ali zapravo ništa vam ne može više pomoći da se zaštitite od svega negativnog od iskrene molitve.

Loading...

Vernici znaju da je odlazak kod vidovnjaka jedan od strašnih grehova. Ako ste jedan od njih, okanite se bapskih priča i molite se kada osetite potrebu za tim.

„Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog“ – reči su Isusove molitve. Ovo je najkraća molitva koja postoji, ali monasi i sveštena lica tvrde da je toliko moćna da sa iskrenom verom može da pomera planine!

Obratite se iskreno Bogu i on će vas sigurno čuti. Ako se pitate kada treba da se molite za boljitak, ne postoji precizno određeno vreme. Uradite to onda kada vam najviše prija, a naročito kad osećate da vam je molitva potrebna.

Probajte i videćete – dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti. Кada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

Izvor: Srbija Danas

Loading...