Žestoki okršaj u ZG – Bosanac udario na Milija, haos u studiju: „PLATIO ti je 100 evrića za glas“

Umešao se i Popović.

Loading...

Netrepeljivost među pojedinim članovima žirija „Zvezda Granda“ ni sinoć nije izostala, a ovog puta sukobili su se Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili.

Takmičari Samed Dželo i Omar Džaferoski imali su čast da otvore emisiju, a tokom komentarisanja Mili i Bosanac u žestokom okršaju razmenili teške prozivke.

Iako su se oba takmičara pokazala odlično na sceni, žiri je dao prednost Omaru sa 4:3, a Saša Popović je odmah izjednačio rezultat.

Prvi je reč dobio Mili koga je Džaferoski oduševio.

– Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost – poručio mu je Mili, a kako je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, stari mentor ga je nagradio svojim glasom.

– Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija , više mi se svidela druga pesma, ali tisi to lepo izneo – rekao Stojković.

– Platio je 100 evrića glas zbog toga si glasao za njega – dodao je šaljivo Mili.

Bosanac je pokušao da ignoriše Milijevo pitanje zašto je glasao za kandidata broj 1, a onda se umešao Saša.

– Boske ja te molim da mu odgovoriš, sada je po prvi put stavio kapu na glavu, sada je pametniji sad bi trebalo da mu odgovoriš – rekao je Popović.

– Stavio je kapu to lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj mali mozak ne može to da shvati – u svom stilu je odgovorio Stojković.

Source link

Loading...