„Ana ŠEVIĆ, Sević, kako god da se zove, je samo jedna u nizu!“ Sonja progovorila o Lukasovim AFERAMA

Ne voli da priča o ovoj temi.

Loading...

Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi „Ovo sam ja“, pre par godina opisao sve o svom privatnom životu. U toj knjizi se mogu naći detalji afera koje su pratile njegov život, ali i svađe koje je imao sa bivšom suprugom, Sonjom Vuksanović. Ona je jednom prilikom iznela svoje mišljenje o svemu što je on izneo u javnost.

Kako je Lukas između ostalog naveo, Sonja ga je napadala da je vara sa „kepecom iz Zvezda Granda“, a on ju je svojim odgovorima povređivao. Šuškalo se da je varao suprugu sa Anom Sević, a Sonja je otkrila šta misli o ovoj temi. Ona je priznala zašto je stavila tačku na brak sa Lukasom, a u svojoj izjavi je potkačila Sevićevu. Istakla je da nijedna žena nije uzrok njihovog razlaza, već da ga je ostavila zbog nekih drugih situacija.

– Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi sa mnom. A, to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem, ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem – objasnila je Sonja.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on posle bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje. Ja neću uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje. Morate da razumete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno – dodala je ona.

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao “kepeca iz Zvezda Granda”, Sonja kaže:

To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, posle pet godina koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. (smeh) Ja sam se vrlo distancirala od svega. Deo cirkusa ne želim da budem. Imam štošta da kažem, ali ne želim – objasnila je Sonja za „Telegraf“.

Source link

Loading...