Upoznajte Dušicu iz SNS-a! Ne zna da čita, ne zna padeže ali ima PLATU 100.000 DINARA! (VIDEO)

Već odavno Narodna Skupština u zemlji Srbiji deluje kao da je izašla iz neke priče Branislava Nušića ili da su prenosi parlamenta, ustvari „Zadruga“ i „Parovi“ uživo…

Kao i većina ljudi u ovoj zemlji koji prate sednice parlamenta, i mi se nerviramo i smejemo od muke. Ponekad, ali samo ponekad, možemo da se smejemo i bez muke, jer neko ko je sa druge strane ekrana potpuno neverovatan. Takva je i Dušica Stojković, mlada napredna snaga iz beogradske opštine Rakovica.

Loading...

E sad, poznato je da u galerili SNS-ovih poslanika ima baš svakakvih likova. Onih koji služe samo pljuju i blate politčke neistomišljenike, oni koji služe samo da hvale Aleksandra Vučića, a ima i onih koji su potpuno izgubljeni slučajevi. U ovu treću grupu spada i Dušica.

Iz videa iznad ste imali prilike da se uverite da Dušica ima problema i sa čitanjem sa papira. To nekako provejava u njenom nastupu..

Zaključak se sam nameće: dok god imamo ovakve narodne poslanike – Srbija će biti tu gde jeste. Dok god Marko Atalagić bude vređao svakog kog stigne a u tome mu „tercirao“ Marijan Rističević. I dok god budemo imali ovakve kao Dušica, koji su makar mogli jednom da pročitaju pre sednice govor koji im je neko drugi napisao!

 

Foto: Fejsbuk prinskrin

Izvor: Gerila.rs

Loading...