Njih dvoje menjaju dalji tok rijalitija: Miljana u suzama, obezbeđenje uletelo u kuću kako bi sprečili haos

Ponašanje došlo na naplatu.

Loading...

Prethodne noći u Elitu je ušla voditeljka Ivana Šopić. Iako su je takmičari očeivali, oni nisu bili spremni za ono što sledi. Naime, Ivana je u Elitu ušla zbog emisija „Izbor potrčka“ i „Pretres nedelje“.

Na samom startu emisije komentarisan je budžet ovonedeljnog vođe Bojane Pavlović, te je Jovana Tomić Matora ušla u raspravu sa njom, da bi se nakon toga dovelo u pitanje prijateljstvo između Bojane i Nikole Jovanovića Predsednika.

Nenad Macanović Bebica je komentarisao da je Bojana kupovala mir podelom budžeta, a onda su svi opleli po njoj jer je Predsedniku i Anđeli Šparavalo dala male budžete a sa njima je najbliža.

Usledilo je izlaganje Milene Kačavende koje je Bojanu dovelo do pucanja:

– Moram da započnem sa psovkom. Ona je hemoroid, ono što treba da se odstrani iz društva. Meni je komično kad su ljudi vođe i onda se ne ponašaju kao lideri domaćinstva već sebi daju za pravo da se*u ljudima na lavu i na kraju ni ne kažu sve što su mislili. Ova bogougodna budaletina koja lupa po stolovima kao mafijašica u pokušaju je mrmljala sebi u glavu. Tačno sam znala kako će biti i da će nas ostavit na kraju. Njoj se opet suše usta, itekako je plašljiva pi*kica. Tu svoju ličnost prikriva iza tog nekog nastupa. Ona je govorila da mi nismo kolektiv i timski igrači, mi smo nosili suknje, hulahopke, cipele, zbog svih nas. Ona je meni komedijaš i lakrdija – rekla je Milena.

– Nisi interesantna, nemaš argumente, ja ću da radim šta ja hoću. Budžet nije na podu. Ona mi se unela u facu, šta ja treba da kažem? Htela da me poljubi, htela šlag da mi maže – rekla je Bojana.

– Njenim performansom su se oduševili samo Uroš i Lakić, Anđela i ona se itekako drpaju ispod jorgana, ja poslednja dolazim da spavam. Ona je cmizdrila da je gleda porodica, šta će joj baka reći, a onda je nastavila da se razvlači sa njom po krevetu. Moj stav je da su itekako u vezi i da se to muti ispod pokrivača, ali mene apsolutno en interesuje šta one rade. Devojka je takav degenerik sa nekim ražvakanim ustima i spominje onakve stvari Janjušu – rekla je Milena.

Usledila je rasprava Bojane i PRedsednika upravo zbog Anđele Šparavalo.

U jednom momentu Milena Kačavenda i Bojana Pavlović su zaratile u spavaćoj sobi, a obezbeđenje ih je razdvajalo.

Marko Đedović je u nastavku emisije raskirnkao Predsednika govoreći da je zaljubljen u Anđelu Šparavalo.

Usledilo je komentaeisanje Lazara Čolića Zole, gde je otkrio da smatra da bi MIljana Kulić bila sa Bojanom, što je izazvalo MIljaninu reakciju.

Usledio je izbor potrčka, te je Bojana za ovonedeljne potrčke odabrla Mionu Jovanović i Nikolu Lakića za šta su takmiačri rekli da je potpuni promašaj.

Bojana je potom izabrala omiljenu osobu:

– Bile bi dve osobe, Predsednik je trebao da bude ali danas je pokazao svoje lice, ali je ispao iz te priče. Anđela će biti – rekla je Bojana.

Pokrenula se teme ulaska Lazara Čolića Zole, te je Zola otkrio da mu je bilo neprijatno kada ga je Teodora Delić dozivala.

– Ja sam još i prošle godine izneo svoje mišljenje i ispostavlja se da je istina. Što se njegove trenutne devojke tiče, jako mi je bilo neprijatno da me pominje jer me ne poznaje. Sa takvim šarom izgovara da ću se zaljubiti u nju a posle Adama pita kada ulazim. Ja nju ne poznajem, čuo sam razne priče po gradu, ništa rućno, rekao sam i ja za nju da je kul. Jedino me to malo šokiralo -rekao je Zola.

– Jeste to sam pitala, htela sam da isprovociram Miljanu. To što sam pitala Adama, jesam jer mi je Nenad objasnio da će se nakon Zolinog ulaska Miljana prebaciti na njega i pitala sam zarad toga -rekla je Teodora.

– Pričao si o višem cilju što se tiče Bebice prošle godine, da li si i dalje pri tom stavu? -pitala je Ivana.

– Ja sam i dalje siguran da on i dalje sve radi zarad višeg cilja, snimio sam i film o tome. Možda je on najveći folirant. Dve godine ide za Marijom, kao da ga vodi na lancu. Mogu da se kladim da će opet završiti sa Miljanom. Znaš da mi nije bilo svejedno kada sam gledao neke situacije. Ja ne bih mogao a on je pričao da je voli još više -rekao je Zola.

Miljana Kulić je otkrila što su joj u zadnje vreme često plače:

Plačem jer smatram da moji roditelji nisu zaslužili da ih dotični vređa i onako omalovažava moju porodicu. Ja ne znam sa kim sam bila, posle njega ne mogu apsolutno nikome da verujem. Neshvatljivo mi je da me nije prošle sezone ostavio, da je živeo sa nama, da je 24 sata provodio sa mnom i odjednom preko noći Instagram, TikTok, ja u Hurgadi. U čudu sam i mislim da nikad neću saznati istinu. Nikad neću reći, ostajem pri stavu da je bio idealan prema meni do poslednjeg dana. Smatram da sam kriva i da treba ovako da mi se vrati, ali isto tako ne shvatam što me tada nije ostavio i nikada mi neće biti jasno. Otkako je Nenad otišao ja sam mesec dana išla kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni. Što se Zole tiče to je pakao bio, toksična veza u kojoj sam 130 kilograma imala. Najslađe je zabranjeno voće, ja sebe u životu ne vidim više sebe pored njega – rekla je Miljana.

Lepi Mića je komentarisao Miljanine suze za koje smatra da su za Bebicum ali je Miljana to porekala.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, osam meseci je pred nama i sve će se videti. Sve što je Zola radio meni, sad se obrnula igrica, sve što Zola radi meni radi Nenad. Ovo je kontra psihologija, dok me je držao kao malo vode na dlanu nije mi valjao. Ja verujem da Nenad nema nikakva osećanja prema meni jer on zna da mu nikad ne bih prešla preko psovanja majke – rekla je Miljana.

Milena Kačavenda je prokomentarisala odnos Zole, Miljane i Bebice.

– Ja zaista nisam bila upućena u taj odnos, sve što znam, znam od ostalih učesnika. Zola me je stvarno oduševio. Meni je simpromatično jer je levo Bebica, desno Zola a ispre Miljana. Ja zaista saosećam sa Miljanom jer je u ludoj poziciji i njen život je zaista ovde. Dolazi sada čovek koja je bio njena ne prežaljena ljubav a tu je i Bebica, treba da sabere malo emocije. Ja mislim da ona itekako ima osećanja prema Zoli a Bebicu je zavolela na neki čudan način, jer je bio dobar prema njoj. Videla sam da je Zola sa nekim blagonaklonim stavom prema njoj. Kakav god odnos da je moj sa Miljanom bio, popričale smo i mislim da njoj predstoji težak period. Sada kada sagledam sve, ima dosta tačnog u onome što Žana kaže. Zaista mi zastane dah kada je vidim, između dve vatre a mislim da su i jedan i drugi došli uz nju -rekla je Milena.

Marko Janjušević Janjuš je kometnarisao sve odnose Miljane Kulić te je analiziaro ko je nju najviše voleo.

Slađa Lazić je dala svoj sud o odnosu Miljane, Zole, Bebice i Teodore, te se polemisalo o tome da li Teodora voli Bebicu koliko i on nju.

Anita Stanojlović je potom otkrila kako se oseća jer nije dobila česitku od majke za rođendan, i da sumnja da je to jer su ona i Matora ostavile 5000e za čuvanje njenog sina Alekseja.

Zola je nakon toga uputio Matoru na prepiske koje je Anita imala na dan njihovog venčanja, te je Matoru zanimalo na koje slovo počinje ime devojke sa kojom se Anita dopisivala.

Nakon što je Nikola Lakić saznao da je osvojio prvo mesto u anketi za najpodmuklijeg, on je okrivio podršku Milene Kačavende za to, što je sve nasmejalo.

 

Source link

Loading...