Rada Manojlović šokirala, pojavila se u nikad smelijem izdanju (FOTO)

Obline su u prvom planu.

Loading...

Pevačica, Rada Manojlović pojavila se na jednom prestoničkom događaju i zablistale na crvenom tepihu u jednom luksuznom hotelu.

Kao po običaju bila je sređena i nasmejana, a pored toga što je otkrila da se sama šminkala za ovaj događaj, Rada je otkrila i koje je njeno omiljeno alkoholno piće.

Ona se odmah po dolasku obratila okupljenim medijskim ekipama otkrila da večeras nije bila sama zaslužna sa svoj stajling.

– Prelepo sam se obukla, ali nisam sama birala haljinu. Znate da kada sam ja zadužena za stajling, da je to kao da kada se slep oblači – rekla je kroz osmeh Rada koja je došla u providnoj haljini, pa su joj obline bile u prvom planu.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ otkrila je i šta najradije voli da popije od alkoholnih pića.

– Omiljeno piće mi je rakija. Isključivo domaća. Može biti i đedova. Dobra je za pritisak. Više je pijem zbog medicinskih razloga. Inače ne pijem, osim u avionu – kaže Rada i dodaje:

– Spremala sam se sat vremena, verovali ili ne. Možda se i vidi, sama sam se šminkala, nisam stigla ranije. Noćas sam snimala spot! Odmaram tek posle 15 novembra – rekla je pevačica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Source link

Loading...