ZORAN SE OGLASIO IZ ZATVORA: Smeštaju mi ubistvo da bi zaštitili ubicu – MOĆNOG TAJKUNA!

Konačno

Zoran Marjanović sa svojim cimerima Centralnog zatvora navodno svakodnevno priča da nije kriv i da je uhapšen iz političkih razloga?

Loading...

Kako za Informer prenose zatvorski čuvari koji su u svakodnevnom kontaktu sa Zoranom, on tvrdi da mu je sve „napakovano“ da bi se zaštitio pravi ubica, moćnik iza koga stoje krupni političari.

Potpuno miran

Sagovornici odlično upućeni u Marijanovićev zatvorski život kažu da je on miran i disciplinovan, da poštuje sva pravila, da redovno jede i izlazi u šetnje. U poslednjih nekoliko dana se potpuno opustio u komunikaciji sa cimerima, a jedan od njih je i Marko Nikolić koji je ubio suprugu i sina ispred Centra za socijalni rad, ali i sa zatvorskim čuvarima kojima sada detaljno priča o svim optužbama koje se protiv njega iznose u javnosti.

– Zoran sa ostalim zatvorenicima redovno dobija dnevnu štampu i poslednjih nekoliko dana počeo je da komentariše sve što piše u novinama. I cimerima, i nama čuvarima detaljno priča o tome kako je i zašto uhapšen i ko mu je navodno sve smestio. Naravno, tvrdi da je potpuno nevin i da nema nikakve veze sa zločinom – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Marjanović cimere i čuvare ubeđuje da je žrtva politike.

– On tvrdi da su mu sve smestili kako bi zaštitili nekog jako moćnog čoveka koji je ubio Jelenu. Kada ga je jedan od kolega upitao ko je taj čovek, odgovorio je da je to jedan tajkun koji ima jake veze.

Foto: Jutjub

– Kada ga je jedan od pritvorenika pitao otkud na njegovim farmerkama blato sa mesta zločina, Zoran je rekao da pre pronalaska tela nikada nije bio na mestu na kom je ubijena Jelena. Priznao je da su mu pantalone bile blatnjave, ali tvrdi da se isprljao dok je, pre dolaska policije, po nasipu tragao za Jelenom – prepričava izvor.

Konačno, Zoran i dalje tvrdi da je sa Jelenom živeo u mirnom i skladnom braku bez ikakvih sukoba.

– Zoran tvrdi da su laži i izmišljotine sve priče o tome da se on sa Jelenom sukobio i žestoko svađao neposredno pre nego što je ubijena. I dalje priča onu priču koju je pričao i po televizijama i kune se da se s Jelenom maltene nikada nije ni posvađao, a kamoli pobio…

Ipak, prenose zatvorski čuvari, Zoran upadljivo odbija da govori na temu svoje navodne vanbračne veze sa Zoricom Zokom Mitrović, koja je u medijima priznala da sa njim ima vanbračnog sina Zdravka (5).

– Zoran je samo odgovorio sa „Pustite to…“ – kaže izvor.

 

Izvor: srbijadanas.com / Informer.rs

Loading...