HAPSE ZORANOVOG POMAGAČA? I to nije niko od Marjanovića! A evo kako su to otkrili!

Upoređivanjem tragova DNK sa mesta gde je nađeno telo Jelene Marjanović policija utvrdila da je najmanje još jedan muškarac učestvovao u njenom ubistvu. On je nedavno identifikovan.

Loading...

Beogradska policija je ušla u trag muškarcu osumnjičenom da je 2. aprila 2016. pomagao Zoranu Marjanoviću u ubistvu njegove supruge Jelene, ekskluzivno saznaju mediji u tužilaštvu!

Ime ovog saučesnika u zločinu čije se hapšenje očekuje u narednih nekoliko dana čuva se u najstrožoj tajnosti, a kako tvrde izvori, to nije niko od članova porodice Marjanović.

Sagovornik je medijima rekao da se do novog osumnjičenog došlo na osnovu DNK tragova nađenih na Jeleninom mrtvom telu.

– Ne mogu, naravno, da otkrijem o kome se radi, ali siguran sam da će javnost biti iznenađena. Reč je o osobi koja se do sada ni u kom kontekstu nije pominjala ili dovodila u vezu sa ovim slučajem – kaže izvor.

Saučesnik u ubistvu pevačice identifikovan je, prema rečima naših izvora, posle dugotrajne i iscrpljujuće istrage.

– U toku istrage za ovih godinu i po dana saslušano je više od 500 ljudi i od više desetina njih uzet je DNK uzorak radi upoređivanja sa biološkim tragovima koji su uzeti sa Jeleninog tela i mesta zločina. Osim Zoranovog DNK, koji je izolovan na blatu na Jeleninoj glavi i na njenim gaćicama, drugi muški DNK trag, nađen na Jeleninom telu, nije se podudarao ni sa jednim u postojećoj bazi… – kaže sagovornik i objašnjava:

– Zbog toga smo toliko dugo tapkali u mestu, jer DNK drugog muškarca nije bio registrovan. To znači da je u pitanju osoba koja do sada nije bila hapšena, pa kao takva nije ni evidentirana u bazi MUP. Ipak, konačno smo uspeli da otkrijemo o kome se radi. Ono što mogu da vam kažem jeste da to nije niko od preostalih članova porodice Marjanović, niti je sa njima u nekakvom srodstvu…

Iskusni policijski operativac u ovom trenutku nije želeo da govori ni o konkretnoj ulozi te osobe u samom zločinu.

– Razumem interes javnosti, koja već godinu i po dana pomno prati ovaj slučaj, ali u interesu istrage mnoge stvari ne smeju dospeti u medije. Sve će dobiti epilog na sudu, samo još malo strpljenja i sve ćete saznati… – ostao je tajnovit sagovornik.

Razne teorije

Mediji u Srbiji su do sada često spekulisali sa imenima eventualnih pomagača Zorana Marjanovića. U tom kontekstu su najčešće pominjani članovi njegove porodice, otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš. Pažnju novinara privlačila je i Zoranova ljubavnica Zorica Zoka Mitrović, koja je na Fejsbuku priznala da ima i dete s njim, rođeno tri i po godine pre Jeleninog ubistva!?!

Kad je Zoran uhapšen, 15. septembra ove godine, Zoranov otac Vladimir je odjednom počeo da priča da je Jelena imala moćnog ljubavnika, koji je naručio njeno ubistvo!

Telo ubijene pevačice pronađeno je 3. aprila prošle godine u kanalu, pored borčanskog nasipa, u naselju Crvenka. Obdukcijom je utvrđeno da je usmrćena sa 34 udaraca u glavu tupim predmetom.

Izvor: Informer

Loading...