UBISTVO KAO RIJALITI: Smrt koja je šokirala Srbiju, a raspleta još uvek nema

Jelena Marjanović je bila poznata kao pevačica Granda, ali je najširoj srpskoj javnosti postala poznatija nakon ubistva  u aprilu 2016. godine. Zoranova žena i Janina mama nestala je, kako se mesecima pisalo, tokom trčanja, a 3. aprila je pronađeno njeno telo sa tragovima nasilne smrti. Od tada je prošlo skoro godinu i po dana, a na presudu se još uvek čeka.

Foto: Jutjub
Loading...

Ovo ubistvo, njegove detalje i aktere, mediji su ispratili čini se više nego ijedno ranije.

Tokom više od godinu dana koji su iza nas, pisalo se o tome da je Jelena ubijena na nasipu, da je ubijena na nekom drugom mestu pa je na nasip doneto telo… Spekulisalo se i da ju je ubio muž, ljubavnik ili ljubavnica njenog muža Zorana. Kao potencijalni izvršioci ovog ubistva navodili su se i dever, svekrva, a pominjali su se i razni misteriozni prolaznici pa čak i serijske ubice.

Foto: Jutjub

Moglo se pročitati i da je ubijena najrazličitijim predmetima. Svoje viđenje ubistva davale su i mnoge javne ličnosti – od onih koji su bili prijatelji porodice, preko gatara, vračara, vidovnjaka do kriminologa.

Saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović počelo 16. oktobra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. I ovog puta interesovanje javnosti je bilo veliko.

I dok nadležni organi ne donesu presudu, videćemo šta će od detalja u vezi sa ovim slučajem izaći u javnost.

 

Izvor: Soutajm.rs

Loading...